Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak akik sokat csalódtak es nehezen bíznak mar emberekben es emiatt tartanak tartalekot, h masokkal is dumcsiznak neha? Nem megcsalas, stb csak flort neha mas semmi.
Figyelt kérdés
2019. nov. 25. 20:36
1/8 anonim válasza:
Nem. Ha szeretek valakit, nem vetítem rá az agybajom és a korábbi szívásaim akkor sem, ha eleinte ez egy nehéz küzdelem, amit magamban rendezek. És főleg nem süllyedek le annak a söpredéknek a szintjére, akik miatt csalódnom kellett. Ha van valakim, csak ő van. És a flört is megcsalás a szememben. Ha itthagy, hát itthagy, nem nyúlok tartalékhoz, mert abban is csalódhatok. Nehezen, de kivívta a bizalmam és ha már én is az övét, nem akarom ilyen dedós szarral elvágni magam a szemében, mert annál, hogy én csalódok, csak az a rosszabb, ha neki kell bennem.
2/8 A kérdező kommentje:
Az en parom noket nez es mutogatja a melluket nekem h Jo kis mellem stb
2019. nov. 25. 20:43
3/8 A kérdező kommentje:
Jó kis csocsos nok stb nah hat mutogatja nekem netten
2019. nov. 25. 20:43
4/8 anonim válasza:
Durva... és az ilyen pasiknak mint a kérdésben leírtnak is, bezzeg sikerül kialakítani párkapcsolatot...
5/8 A kérdező kommentje:
Valszeg csak feltekennyé akar tenni, csak masik komolyan veszi, probalom leszoktatni, csak nehezen megy.
2019. nov. 25. 20:57
6/8 anonim válasza:
Férfiként sok csalódás ért már. Sajnos néhányszor pár hónap együttlét után "tűnt el" a lány vagy csak éppen bejelentette, hogy nem is szeret. Nem okolom őket, hisz vagy nem szerettek vagy csak kiábrándultak belőlem. Azonban ez akkora nyomot hagyott bennem, hogy a kapcsolat elején félek hosszú távra tervezni...DE ennek ellenére nem keresgélek más lányokat. Nem kezdeményezek lányoknál és elutasítom mások kezdeményezését is. Én így tartom korrektnek.
7/8 anonim válasza:
#6-os vagyok
Elfelejtettem mondani, hogy az ilyen pszichológiai játszmák alattomosak. Azt akarja elérni, hogy hidd azt, hogy jobbat úgysem találnál, neki meg végtelenek a lehetőségei. Le akarja rombolni az önbizalmad, hogy biztos legyen benne, hogy nem hagyod ott.
8/8 anonim válasza:
Rengeteg ilyen ember van. Sokkal több, mint ahányan vállalják. Elég megnézni azt, hogy minden 2. ember félrelép.
Én vállalom, hogy mindig van valami tartalék. Ha kidobnának, másnap tudnék menni máshoz. Jelenleg is nyílt kapcsolatban vagyok. Sokkal korrektebb ez, mint a másik szemébe hazudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!