Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nehéz túl lépni azon hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz túl lépni azon hogy kezdeményezzek valahogy a nőknél? 30 éves pasiként van értelme? Vagy fepejtös már?

Figyelt kérdés
2019. nov. 25. 13:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Utolsó! Szerinted ebből mit fog/akar megcsinálni?:)
2021. jan. 20. 06:45
 22/27 anonim ***** válasza:
62%
Tenyleg nem ertem miert nem kersz segitseget annyi de annyi csaj van erre fizetsz 10ezret meghuzogatja egy kicsit, majd beleul elmesz 1 perc alatt es ennyi.. mehetsz is a haverokhoz unnepelni :D
2021. jan. 20. 11:23
 23/27 anonim ***** válasza:
64%
Sokaknak nem opció a prosti. Ez a meghúzogatja majd beleül leirás eleve gáz. Sokan tartják ezt elfogadhatatlannak.
2021. jan. 20. 11:25
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

"Ez a meghúzogatja majd beleül leirás eleve gáz"

Lehet kicsit nyers volt, de ettől függetlenül igaz.. nem olyan nagy dolog mint ahogy a kérdező gondolja, épp e miatt nincs bárorsága..

"Sokaknak nem opció a prosti."

Ezt nem értem pontosan, vannak nagyon igényes prostik ne arra gondolj ami a köztudatban van

Sokan tartják ezt elfogadhatatlannak.

Aha, de azt is ha valaki 30 évesen tapasztalatlan minden értelemben

2021. jan. 20. 11:40
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy milyen a prosti, sokaknak ez elfogadhatatlan. Én nem tartom magam különösen finnyás embernek, de sose mennék prostihoz, akármilyen igényes is. Tudom, hogy rengetegen vannak így. Az ismerőseim is ügyesen csajoznak és szeretik, ha a partner mindent beletesz a kapcsolatba, így nem kell prostin gondolkodni.

A kérdező meg eldöntheti, de szerintem már eldöntötte. Neki másra van szüksége.

2021. jan. 20. 11:43
 26/27 anonim ***** válasza:
Keményen fepejtös.
2022. jan. 29. 22:49
 27/27 anonim ***** válasza:

Mi az a fepejtös? Milyen nyelven van? Csak mert kerdesben is lattam mar kiirva:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

37F incel

2022. jan. 29. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!