Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz túl lépni azon hogy kezdeményezzek valahogy a nőknél? 30 éves pasiként van értelme? Vagy fepejtös már?
Nem mondaná, hogy felejtős, de minden nappal közelebb lépsz hozzá, hogy az legyen. És nem azért, mert jaj, mit mondanak a csajok, hanem ezért, mert az ember élete korszakokra oszlik. 30 évesen sokkal nagyobb traumának élsz meg egy kudarcot, mint 16 évesen. Kamaszként, fiatal felnőttként sokkal könnyebben viseljük az élet által kiosztott pofonokat, sokkal könnyebben állunk talpra egy balegyenes ut
Akit egyszer porig aláztak:
porig kell azért lehajolni,
a méltósága-vesztett sorshoz
méltósága-vesztve igazodni. - Írta Baranyi Ferenc
Húszéveesen azt mondtam erre:
Akit egyszer porig aláztak,
ne tanuljon meg porban élni.
Egyenes emberi tartást
kényelmes fekvésért cserélni.
Harminc felé kezdtem úgy látni, hogy talán Baranyinak volt igaza. Így vagyunk összerakva...
Zarora utan vagy 5 evvel kb.
Ami osszejohet:
- kisgyerekes anyuka
- valami idosebb lepattano csaj
- kevesbe dekorativ, igenytelen no
A külső nem minden, azon ne aggódj hogy nem nézel ki úgy mint egy ken baba, a férfi nem is kell hogy meseszép legyen, a szöveg/humor/intelligencia/stílus-megjelenés/tisztaság/(esetleg pénz) lehet hogy még fontosabbak..
30 évesen is van esélyed egy Kb 5 évvel fiatalabb vagy ugyan ennyivel idősebb lánnyal összejönni. Van ismerősöm aki 40 évesen találta meg az igazit a kor nem számít.
Neked a nagyobb gond nem a korod hanem az hogy nem mersz kezdeményezni, ha most nem mersz akkor 5év múlva sem fogsz merni.. változtass az életeden, mondjuk kezdj el edzeni, hogy jó alakod legyen a lányok azt is szeretik, neked meg talán kicsit növeli az önbizalmad.. kezdj el elegánsan öltözni, ne úgy mint egy lecsúszott rocker (a rockerokkal sincs semmi gond én is az voltam, de ez esetben mondjuk Tankcsapda koncerten akarj ismerkedni)
Esetleg ha ennyi évesen nem a lányok körül forog az életed akkor feltételezem gépezel, 35 vagyok és én is! DE TE HAGYD ABBA, a lányok java része főleg az ilyen 30 körüliek nagyon nem szeretik.(majd újra játszol ha lesz csajod és nem ér rá) helyette csinálj bármi mást, járj el társasjáték estekre vagy moziba vagy bárhova olyan helyekre ahol emberek/lányok körül vagy. Ha sokat vagy lányok között megtanulod hogy mit szabad mondani nekik és mint nem.. szeretik az illedelmes, figyelmes fiúkat, de ne vidd túlzásba (sajnos) már nem a 17-18. században vagyunk, ha feláll az asztaltól neked nem kell felállnod, vagy első randira ne állíts be egy hatalmas csokor virággal, elég egy szál is....
A csajozásra is igaz az hogy a gyakorlat teszi a mestert.. minél többet csinálod annál jobb leszel benne.. csak az a fontos hogy ne legyél betojva ahogy előttem is mondták nem lesz világ vége ha nemet mond.. ne a földet nézd ha beszélsz vele (sem a mellét). Ha elhívsz egy lányt ne bálba hívd elsőre hanem egy fagyira,kávéra, valami gyorsra, hogy ne érezze úgy hogy ha elmegy veled akkor 5 órát össze lesz zárva veled ha nem tetszik neki a helyzet akkor is, hanem tudja hogy mondjuk fél órára megy és azt összeszorított fogakkal is kibírja ha ne adj isten kiderül hogy nem olyan vagy mint amilyennek gondolt, persze ez visszafelé is igaz.
Ha nem volt rossz a randi ne habozz újra elhívni, még véletlenül se várasd napokig.
Mondjuk én a feleségemet első randira elhívtam egy kávéra(végül valami koktélt ittunk), nagyon jól éreztük magunkat ezért délután elhívtam még egyre, arra is eljött, utána egy hónapig minden nap legalább egyszer találkoztunk..(3 hónapra rá össze is költöztünk, aztán összeházasodtunk és több mint 10 éve együtt vagyunk)
Sok szerencsét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!