Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nemdiplomás lányok (tapasztalatom szerint) sokkal kedvesebbek, nyitottabbak és alázatosabbak, mint kvalifikált társaik?
#23:
Te nem vagy értelmiségi, az értelmezésed egy 0... :D
Nem, nálunk úgy van, hogy a fellépés ki van adva parancsba (ellenőr). A bolti eladó pedig a háta közepére kívánja az érthetetlenfajtádat... :D
Jól van, jól van, értem én, hogy bántja az önérzeted, ha valaki több energiát tett a tanulmányaiba, mint te... De attól még igazán felfoghatnád, hogy egyesek úgy vágnak pofákat a boltban, hogy az ember csak köszön nekik, mikor fizet. Na, velük mi van? Mennyire bírja a kognitív disszonanciád ezt a kérdést? :D
Vagy beszéljek a végzettség nélküli színesbőrű honfitásainkról, akinek a lelkét aztán tényleg nem tette tönkre a tanulás, hogy biztosra menjek? Közülük sem sokan kedvesek. A börtön tele van alulképzett emberekkel de gondolom arról is a diplomások tehetnek. Esetleg nem szeretnéd kihúzni a fejed a seggedből?
Tipikus: az alulképzettek kitalálnak minden hülyeséget a maguk igazolására meg elmondják mindennek a diplomásokat, aztán ha valamelyikük felhúzza magát a folyamatos sértegetésen és ostobaság okádáson, akkor rá lehet ugye fogni, hogy bunkó.
Mint a vegánok. Addig csesztetnek, amíg le nem inted őket, utána meg arra fogják, hogy frusztrál, hogy egy "gyilkos" vagy, azért viselkedsz így, véletlenül sem azért, mert úgy viselkednek, hogy egy nálam hirtelenebb ember már rég felmosta volna velük a betont... Áh dehogyis m
#25:
Én írtam amit írtam, szerencsére én sem vagyok alulképzett, így nem veszem magamra.
Dehogy fáj a tény, körülöttem az összes diplomás 90% ilyen lett mint a hugom, egy büdös bunkó.
És igen, van aki "így születik" bocsánat... nevelik (mielőtt kiforgatjátok), teljesen mindegy mi a szakmája. Nem arról szól a fáma, hogy aki bunkó az bármilyen iskolázottság után bunkó lesz-e vagy sem, hanem arról, hogy normális ember hogyan lesz f@.zkalap.
Én sem értem, hogy mi a bajod azzal, ha egy vidéki lány szeret utazni. Ja, tudom. Ez a te kisebbségi komplexusodbol eredő lenezes, fikazasa minden nőnek, aki többet ért el nálad és nem veled akar összejönni.
"mert olyan nagyképű magassarkú koptatással masíroznak"
Nem kell rájuk nézni. Nem kötelező.
Egy mérnök lány.
Szerintem nem attól függ, hogy ki mennyit ért el, hogy mennyit utazik. Ennyi erővel a mávos kalauzok értek el a legtöbbet.
Meg a diploma sem mutatja meg, hogy ki mennyit ért el. Pl egy ismerősöm Ma-s diplomával nem tud munkát találni sehol, míg egy másik ismerősöm pedig megbukott általánosban és most főnökként dolgozik több tucat ember felett.
Meg sehol sem írta a kérdező, hogy az lenne a baja, hogy nem akarnak vele összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!