Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ismerkednek az ilyen lányok?
Igen érdekes szerintem. Vannak olyan felnőtt nők a környezetemben, akiknek soha de soha nem volt párjuk, se komoly se laza, és még csókolózni se csókolóztak, se kézfogás, se semmi. Azt kell róluk tudni, hogy egyetemre jár mind a kettő, 23-24 évesek.
Ennyire karriert akarnak, vagy miért nem pasiznak?
Miert kotelezo pasizni ????
Ez valami elvaras h kell pasi???
Egyrészt nem kötelező párkapcsolatban élni.
Másrészt nekik kell, hogy jó legyen az életmódjuk. Ha nekik ez a legideálisabb, akkor azt tiszteletben kell tartani.
Az okát, csak ők tudják, hogy miért így élik az életüket.
1-es, nem kötelező.
Történetesen én nő vagyok, a lányok még csak jó ismerőseim. Én nem tudom miért csinálják ezt, hajtanak mint a gép, de magánéletet egyik se akar. Mire végeznek a sulival és dolgozni kezdenek, akkor akarnak elkezdeni párt választani? Akkor döbbennek rá hogy tulajdonképpen már korban ott kéne lenni hogy kellene férj és gyerek, és egyik sincs.
Szia!
Én meg nem csajozok.Bevallom nekem sem volt még barátnőm,meg még egy csók sem volt,pont ahogy írtad.Egyszerűen az a baj,hogy 2 típusú nő létezik manapság.
1.Aki még 25-30 évesen is rendszeresen bulizni jár
2.Karrierista/golddigger
Remélem nem kell mondanom,hogy az első komolytalan,a második meg undorító és egyikben sem lehet megbízni.
Valószínűleg ezért nem volt még a "nő" ismerőseidnek normális kapcsolata,mert ilyenek.
Elbulizgatnak,piálnak,mint a tizenévesek vagy egyszerűen csak várnak valami balekra,akinek elég vastag a bankkártyája.
21/F
miért zavar téged ez?
nem a saját életedet kellene rendezned?
és mi van ha ők csinálják jól és te nem ?
esetleg nem akarnak függni másotok az életben mint ahogy a nőknek manapság szokás??
Ugyan már! Ők tipikusan azok a nők, akik majd 28-29 évesen összejönnek vagy egy deltás vízilabdással, vagy egy befolyásos üzletemberrel.
Engem például a legkevésbé sem érdekelnek a begyöpösödött gondolkodású, hamis ideálokat kergető nők.
"Akkor döbbennek rá hogy tulajdonképpen már korban ott kéne lenni hogy kellene férj és gyerek, és egyik sincs."
???????
Talan mert nem mindenki gondolkodik igy. Remelem eleg felnott vagy ahhoz, hogy el tudd fogadni, ha mas maskent gondolkodik, mint te.
Amugy meg miert kellene pasizniuk? Miert kellene allandoan parkapcsolatban lenni??
JA es 21/F en 42 evesen meg bulizni jarok. Mert kepzeld, az elet nem all mag attol, hogy elered a 25-ot. Utana is kell a szorakozas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!