Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép lányoknak nehezebb a pártalálás?
Ez nem vádaskosás, azért ne ragadtasd el magad, csak mert nem tetszik. Bocsi, de határozottan emlékszem rá, hogy a te neved alatt láttam ilyen kommentet itt, hogy te csak az ilyen elit nőkre hajtasz. Tudom, hogy régóta fent vagy már, elég kommentedet olvastam - amúgy.
2019. nov. 24. 20:44
#21: Na, ha már elég kommentemet olvastad, akkor tisztában lehetsz eggyel, s mással. Habár úgymond "puhultam" az elmúlt időkben, az alap tartásomból soha nem engedtem. És akkor jössz ilyen mendemondákkal, hogy én elit nőkre hajtok. Mi a fаsz? Ember, per pillanat egy tízezrest sem tudnék összekaparni magam körül az albérletemben, nemhogy még elit nőkre hajtsak. :D De tényleg, honnan jött ez? Ez még engem is lesokkolt, Dzsízösz...
2019. nov. 24. 20:53
Akkor lejjebb adtál, ezek szerint :D ja, igaz, egy ideje el is voltál tűnve itt, biztos ezért.
2019. nov. 24. 20:55
#23: Csak nem hiányoztam neked? :D
Jaja, el voltam tűnve, ez a g#ci Black Friday eléggé lehúz a napokban, de még anyagiakban is, b#ssza meg, látod. :D
Viszont még mindig ott tartunk, hogy nekem az elit nők jönnek be, s szőrén-szálán eltűnök. Na most akkor mi is van pontosan?
2019. nov. 24. 21:02
Hogy nekem nyugodtan jöhetnél a programozással, nem hinném azt, hogy bejövök neked. Ne izgulj :)
2019. nov. 24. 21:04
#25: Mert mitől függ, hogy nekem ki és mi jön be? Egyértelmű kérdéseket támasztottam és válaszokat vázoltam. Minden egyéb ostoba paramétert csak saját magadnak állítottál akadályként. A lehetőséget megadtam, valaki él vele, valaki nem...
2019. nov. 24. 21:13
Aha :D értem. Hát magadhoz képest tényleg visszafogott lettél. Ennél durvábbakat szoktál.
2019. nov. 24. 21:14
#27: Hm, talán ehhez szoktál hozzá? :D
Amúgy meg nem dívik nálam az internetes ismerkedés, meló és tanfolyam után tök jó így elrötyögni neten, de ez nem az én területem, pedig imádok netezni, imádok böngészgetni órákig, de valahogy mégis idegen, személytelen.
Viszont mihez képest lettem visszafogottabb? Ezt nem igazán értem.
2019. nov. 24. 21:30
Hál istennek, nem vagyok hozzászokva, így nem is csíptem a kommentjeid. De lejött, hogy nem vagy nagy véleménnyel a nőkről. Hogy ez rossz tapasztalatok miatt lehet, azt nem tudom.
2019. nov. 24. 21:36
#29: Na végre valaki, aki a pofámba verdes egyet, s mást. Ez olyan ritka, mint a hupilila holló. Mellesleg ha évek óta követed az oldalt, valahogy mégis furcsa nekem, hogy csak mostanában lett tiszta, hogy nem feltétlenül ugrok sem nőgyűlölő, sem férfigyűlölő kommentre/kérdésre.
Tehát még mindig ott tartunk, hogy ki vesz észre kit. A kérdés adott.
2019. nov. 24. 21:44
Kapcsolódó kérdések: