Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit elvesznek feleségül az vagy szép vagy jó személyiségű?
Sokféle nőt látok a környezetemben, akik valami olyan plusszal rendelkeznek, amiatt elvették őket feleségül.
Az egyik szép, a másik okos, a harmadik kedves és gondoskodó.
Lényegében mindegyiknek van olyan tulajdonsága, ami értékes lehet egy férfi számára.
Magamban viszont nem találom egyiket sem.
Lehet engem senki nem fog elvenni feleségül...?
Mit kell tudnia egy nőnek, hogy szeressék és elvegyék feleségül?
Meg kell találni azt, aki úgy szeret ahogy vagy. Nekem például az átlagos, szemüveges lányok jönnek be vagy csipkelődős stílussal, vagy visszafogodtabb személyiséggel. De ez nem jelenti azt, hogy pont ilyen nő lesz a párom.
Benned is biztos van valami plusz csak még nem jöttél rá, hogy mi az. Például ha hűséges vagy akkor az alapból nagy pozitívum. Hobbid nincs esetleg?
Olvasd el két kérdéssel lejjebb a kérdést, ahol szűk két hónap után elváltak.
Válaszolok is: a közmondás szerint "Minden zsáknak akad foltja". Vannak előnytelen külsővel, de értékes belső tulajdonságokkal rendelkező, férjezett, gyermekes feleségek. Vannak házsártos feleségek is, gyerekekkel.
Summázva: "Kinek a papné, kinek a pap". Aki nekem nem tetszik, más rajongva szereti és meg nem válna tőle. Légy kedves, udvarias a férfiakhoz, de ne akarj más lenni, mint ami vagy, mert csak válás lenne a vége. A fiúkból, férfiakból épp 12 egy tucat és mind rád várnak. Csemegézz.
#5:
Mégsem gondolnánk milyen kevés kell a boldogsághoz... 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!