Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szép lányoknak nehezebb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép lányoknak nehezebb a pártalálás?

Figyelt kérdés
Amiatt gondolom mert a legtöbb fiú őket fél megszólítani, aki meg megmeri szólítani őket azok meg valószínüleg csak kalandot akar, nem hosszú távú kapcsolatot. Jól gondolom?
2019. nov. 24. 15:05
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
43%
Utolsó, ez akkor van ha csak a külsőre top nőkkel ismerkedsz.
2019. nov. 24. 16:51
 12/38 anonim ***** válasza:
Kezdjük először azzal, hogy a kedves kérdező férfi vagy nő? Ezt tudva bővebben ki lehetne fejteni egy esetlegesen adott választ.
2019. nov. 24. 17:19
 13/38 anonim ***** válasza:
52%
Egyszerűen magasabb a mércéjük. Megtehetik, hogy a pasijuk legyen izmos, gazdag, jóképű, 185+, diplomás, menő vállalkozó, nem kopaszodó, jól öltözködő, határozott, hűséges, érzekeny igazi társ. Persze ezzel a pontenciális lehetőségek tárházát oly' annyira leszűkítik, hogy kb évente max 1 pasi rúghat náluk labdába. De náluk a szexhiány nem olyan nagy probléma, hogy ne várjanak ennyit.
2019. nov. 24. 18:04
 14/38 anonim ***** válasza:
47%

#13 "De náluk a szexhiány nem olyan nagy probléma, hogy ne várjanak ennyit."

A férfiaknál sem jelentene gondot a szexhiány, ha közben akkor és annyit szexelnének, amennyit csak akarnak. Maradjunk ennyiben.

2019. nov. 24. 19:04
 15/38 anonim ***** válasza:
47%
Hagyjuk már, hogy félnek a férfiak leszólítani a szép nőket. Egyszerűen a férfiak többsége pontosan tisztában van hogy milyen ligában játszik, minek tenné ki magát, na meg a kiszemelt hölgyet fölöslegesen kellemetlen helyzetbe a garantált elutasítással.
2019. nov. 24. 19:07
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Mégis kiteszik magukat az elutasításnak, mert csak azt látják, hogy jaj egy szép nő. És ez is tipikus férfi gondolkodás, hogy dugjunk fűvel-fával.
2019. nov. 24. 19:16
 17/38 anonim ***** válasza:
47%
#16, akkor, ha jól értem, ha nem le szólítja le, akkor az illető gyáva, ha mégis, akkor fűvel-fával dugni akar. Tehát bármit is csinál, az gáz.
2019. nov. 24. 19:21
 18/38 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
47%
#16: És ha én odalépek melléd és elkezdünk beszélgetni bármiről, akár a klímaváltozásról, akár a L'Hopsital-szabályról, akár az analitikus görbékről, akár a PUBG-ről, te ezt úgy könyveled el magadban, hogy csak azért teszem mindezt, mert bejössz külsőre, s meg akarlak kettyinteni. Oké, na látod ezen okok miatt sem kezdeményezek soha nőknél, mert mind azt hiszitek, hogy kizárólag csak meg akarunk titeket kefélni.
2019. nov. 24. 19:26
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Semmit ilyesmit nem írtam. Félelmetes amúgy, miket magyaráztok bele. Az első mondatom arra vonatkozott, hogy egyáltalán nem gyávák a férfiak, sőt, kifejezetten ronda fejjel is a szép nőkre hajtanak, utána meg mindennek elmondják őket. A másik mondatommal arra a kijelentésre reagáltam, hogy a nőknek nincs szexhianyuk, mert biztos fűvel-fával bacnak. Ami egy tipikus férfi gondolat, mert ők ezt tennék a helyünkben. A többit ti tettétek hozzá. Amúgy Rosszindulatú, te csak a legjobb nőkre hajtasz, ezt már írtad is valahol, úgyhogy dehogy gondolnám, hogy én hozzám bármivel odajönnél :D
2019. nov. 24. 20:14
 20/38 A legrosszindulatúbb ***** válasza:

#19: "... Amúgy Rosszindulatú, te csak a legjobb nőkre hajtasz..."

Mégis honnan szedted ezt elő? Hol írtam én ilyet? Évek óta itt vagyok rövidebb-hosszabb szünetekkel, de még soha nem írtam ilyet, hogy engem kizárólag a legjobb nők érdekelnek. Meg miféle "legjobb" nőkről beszélünk? Tisztában vagyok vele, hogy hová kategorizáljam be magam külső adottságra és egzisztenciálisan is. Nem is értem, ebből hogyan következik az, hogy én a legjobb nőkre pályázok. WTF! Ki is fejthetnéd, ha már vádaskodsz...

2019. nov. 24. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!