Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Miért utasítjátok el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért utasítjátok el azt, aki meg akar titeket ismerni? Miért mindig az kell, akinek ti nem kelletek?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy mindig az után vágyakozunk, aki nem elérhető, de amint elérhetővé válik, és ott lenne a lehetőség, akkor már nem kell.

Ez nem csak férfiakra jellemző, hanem nőkre is, de nagyon érdekelne, hogy mi áll mögötte. (Persze az elérhetetlen...de miért? Mi ennek a pszichológiája?)

2019. nov. 24. 13:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Attól, hogy valaki szeret horgászni, nem biztos, hogy meg is akarja enni a halakat. Érted?
2019. nov. 24. 14:01
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Én nem utasítok el senkit, de senki se akar megismerni :)
2019. nov. 24. 14:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
És ha egy idő után meg is éhezik, friss hal után néz, mert a kifárasztott, egyszeri szegény pontyban már nincs semmi érdekes. :) Tapasztalat, én is jártam már így.
2019. nov. 24. 14:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
mert az embernek mindig az kell amit nem kaphat meg
2019. nov. 24. 14:08
 5/13 anonim ***** válasza:
22%
Miért kéne bárkit körül rajongani, akinek bejövünk? Szerintem sokkal nagyobb gyökérség, ha hitegetünk valakit. Legutóbb egy dagadt nő akart velem összejönni, haverom húgának barátnője. Nem dugtam meg, mert olyan érzésem volt, mintha egy bálnát simogatnék. Mondtam neki, hogy ezt ne erőltessük, maradjunk haverok. Tudom, nem sokan vagyunk így, a legtöbb férfi már leqrta volna, nekik mindegy, csak 3,14na legyen.
2019. nov. 24. 14:12
 6/13 anonim ***** válasza:
66%

Mindig akkor valik elerhetove, ha...

a) megoregszik

b) gyerek(ek)et szul

c) elhizik

22 evesen, 50 kilosan, gyermektelenul nem szoktak csak ugy elerhetove valni :)

2019. nov. 24. 14:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem utasítok el senkit, de senki se akar megismerni" :(. Én is ugyanebben a helyzetben vagyok...

Igen, mindig az ismeretlen, a veszélyt keressük sokan, és pont ezért megyünk szembe azzal, aki éppen nem akarna minket. Mert hátha mégis összejön.

2019. nov. 24. 14:46
 8/13 A kérdező kommentje:

Sokan írtátok, hogy akkor válik elérhetővé, ha "megcsúnyul". Ezzel szemben nekem az a tapasztalatom, hogy hiába üldöz a leghelyesebb pasi, vagy a legszebb nő, akkor sem fog kelleni. Tehát nem gondolom, hogy a kinézettől függ az elérhetetlenség.

Egy kevésbé helyes pasi is lerázza a szép nőt, ha az elérhető lesz számára, és fordítva is igaz: hiába üldöz a leghelyesebb pasi a szerelmével, mert olyankor azt érzi az ember, hogy az sem jó neki.

2019. nov. 24. 15:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért normálisabb körökben ez nem divat.
2019. nov. 24. 15:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Aki után vágyakozom annak örülnék ha megkaphatnám, nem igazán értem mi értelme lenne "eldobni" miután elérhető lesz. Persze az kivételt képez ha barátzóna után 5 évvel felbukkan hogy jöjjünk össze mert az elég megalázó lenne.
2019. nov. 24. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!