Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Középfokú végzettségű nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középfokú végzettségű nőként ne is álmodjak diplomás férfiról?

Figyelt kérdés
Sokaknak tetszem meg, de amint megtudják mivel foglalkozom,máris lankad az érdeklődésük. Mit tehetnék? Tanuljak tovább csak emiatt ?
2019. nov. 24. 11:55
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
57 vagyok: és ha továbbtanulnál, majd elmennél egyéniben, tehát vállalkozóként?
2019. nov. 24. 20:57
 52/61 anonim ***** válasza:
Bocs, 47 vagyok.
2019. nov. 24. 21:00
 53/61 A kérdező kommentje:
De én bírom és szeretem is a munkámat :) Csak nincs diplomám ,hanem érettségi és ápolónő okj
2019. nov. 24. 21:02
 54/61 anonim ***** válasza:
Szerintem az esélyeid attól függnek, hogy mennyire igényled azt, hogy a társad egyenrangú partnernek tekintsen. Ha elvállalod az alárendelt szerepét, akkor egészen biztosan találsz diplomás férfit is, amennyiben türelmesen keresgélsz, hiszen a diplomások között is van, aki uralkodni akar, s ehhez még vonzó is a szellemi fölény. Ha viszont egyenrangú partner szeretnél lenni egy diplomás férfi mellett, akkor fel kell tornásznod magad szellemileg kicsit. Ehhez nem feltétlenül diploma kell, de mindenképp próbálj olvasott, kiművelt, gondolkodó nő lenni, hogy az első randin a potenciális társaid lássák: szellemiekben is partnerük vagy, tehát ha alárendelt nőt keresnek, máshol kell kopogtatniuk. Egyébként nyugodtan írhatsz diplomás férfiaknak is a társkeresőkön; szerintem legalább a felüknek nem kizáró ok, hogy nincs diplomád.
2019. nov. 24. 21:47
 55/61 anonim ***** válasza:
71%

Nyugodtan leszavazhattok, nem különösebben érdekel : nő vagyok, kettő diplomám van, 34 éves vagyok. Már házas, egy gyerekünk van. Házasságom előtt számos férfival ismerkedtem, kerestem a "nagy ő-t ", tényleg nem számított a végzettség. Valamiért addig úgy alakult, hogy kivétel nélkül mind szakmunkás férfi volt. Egy idő után bizony zavarni kezdett, az intelligencia különbség, a beszélgetéseink témája, az érdeklődési kör, egyszóval valami mindig hiányzott. Amikor teljesen véletlenül megismerkedtem a (most már) férjemmel (Ő is két diplomás, két felső fokú nyelven vizsgázott, felsővezető).

Abban a pillanatban tudtam, hogy mi hiányzott eddig az udvarlóimból : az intelligencia, a műveltség, igényesség, bárhol meg mertem jelenni vele, miért tudtam, hogy nem fog beégetni sehol, hiszen jól szituált, udvarias. Bárkivel és bármiről tud beszélgetni, jó humorú, illemtudó, gondoskodó, nem az a fajta, aki hazaér büdösen - koszosan a melóból és tisztálkodás nélkül a kanapéra veti magát és vacsoráért óbégat.

Szóval kérdező, attól, hogy ápolónő vagy, nem biztos, hogy a magasabban kvalifikáltak tudnak veled értelmesen kommunikálni, nem biztos, hogy egy művelt intelligens férfi jól érzi magát veled, és értékel. Bocsi.

2019. nov. 24. 22:15
 56/61 anonim ***** válasza:
76%
Persze... mindig csak diplomás pasikba futsz bele. Az a helyzet, hogy tőlük remélem az anyagi stabilitást, amiben te is részesülhetsz, de egyrészt a diploma nem garancia a jó fizetésre (CNC-s/autószerelő/villanyszerelő többszörösét keresi, mint egy vidéki alibi infós/mérnök) másrészt, akinek tényleg diplomásként piacképes fényes karrierje van (BME/BCE-n végzett nemzetközi cégnél stabil elismert pozícióban dolgozó) az meg valószínűleg ugyanúgy fog gondolkozni, mint te: "nem kell ápolónő feleségnek, hanem akkor inkább már egy csinos ex-Corvinusos pénzügyi elemző".
2019. nov. 24. 22:35
 57/61 anonim ***** válasza:
*reméled
2019. nov. 24. 22:35
 58/61 anonim ***** válasza:
56-os, én megyeszékhelyen élek Nyugat Dunántúlon, de a körülöttem élő szakmunkások, akiket pl felsoroltál, egyáltalán nem keresnek jól, sőt.. Inkább mennek át Ausztriába...
2019. nov. 24. 22:41
 59/61 anonim ***** válasza:
5%

#55 "(Ő is két diplomás, két felső fokú nyelven vizsgázott, felsővezető).

Abban a pillanatban tudtam, hogy mi hiányzott eddig az udvarlóimból "

Igen, a kulcs "felsővezető" tehát a rang, és a pénz. Milyen meglepő is ez a hipergám alapműködésnél! Ja nem :)

2019. nov. 25. 08:43
 60/61 A kérdező kommentje:

Nem a pénzről szól ez,legalábbis nálam,nagyon vonz az intelligencia.

Nem kimondottan az anyagi dolgok ,hiszen vannak jómódú autószerelő,építési vállalkozók stb.

2019. nov. 25. 10:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!