Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Középfokú végzettségű nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középfokú végzettségű nőként ne is álmodjak diplomás férfiról?

Figyelt kérdés
Sokaknak tetszem meg, de amint megtudják mivel foglalkozom,máris lankad az érdeklődésük. Mit tehetnék? Tanuljak tovább csak emiatt ?
2019. nov. 24. 11:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
30%

Nyilván a te környezetedben is tolonganak a takarítónők és mérnökök frigyeiből származó utódok. Ugye.

2019. nov. 24. 13:39
 42/61 anonim ***** válasza:
67%
41 csak nem egy sértett, csúnya, macskás diplomásnőhöz van szerencsénk?
2019. nov. 24. 13:41
 43/61 anonim ***** válasza:
100%

41

A legjobb barátom szüleinél például az 54 éves apuka mérnök, a 46 éves anyukának pedig közgazdasági szakközépiskola a legmagasabb végzettsége, érettségivel. Szóval 1-1 "szintkülönbség" simán belefér, azt látom

2019. nov. 24. 13:44
 44/61 anonim ***** válasza:
30%

Ezek szerint te is meggyőződéssel állítod, mint itt többen, hogy a diplomás férfiak, alulképzett, csúnyácska lányokat választanak társul, nagyon jó nevettem. :)

Ha esetleg vannak diplomás ismerőseid vedd számba, ki- kivel házasodott meg, meg fogsz lepődni.

2019. nov. 24. 13:46
 45/61 anonim ***** válasza:
71%

A gazdasági végzettség(ami eleve érettségihez kötött) mindig is kiemelkedő kereseti lehetőséget biztosított és bizonyos elismertséget is mivel az emberek zömének homályban marad örök életére a számok világa. Fejlesztési miniszterünk sem rendelkezett diplomával.

Félretéve az acsarkodást és a viccelődést.

Eddigi életem során nem tapasztaltam, hogy csak úgy "rangon" alul választanak társat, hangsúlyozom társat - nem barátnőt/barátot, szeretőt, szexpartnert- az emberek.

Diplomás férfi vagy nő igyekszik a saját körein belül társat választani, ha ez nem megy akkor másban kiemelkedő az illető. Ilyen tulajdonság például a jelentős korkülönbség, a szépség, a jó társnak valóság(alkalmazkodóképesség).

Ismerek én is párokat, akiknek a társadalmi megítélése a fura kategóriába esik, de mindig volt valami plusz(kompenzáció) amivel a nem diplomás rendelkezett.

2019. nov. 24. 14:10
 46/61 anonim ***** válasza:
100%
41. Te annyira szűklátókörű vagy, hogy hihetetlen. Senki nem mondta, hogy nem több a diplomás-diplomás pár, mivel az egyetemen, közös baráti társaságon keresztül alakul ki a legtöbb kapcsolat. Egyszerűen így hozza magával az élet, de bőven az iskolás éveken túl, tegyük fel társkeresőn mindenki belefuthat teljesen más élethelyzetben élő emberrel és nem fogja kukázni a papírjai miatt, kivéve az olyan felszínes emberkék mint Te.
2019. nov. 24. 14:11
 47/61 anonim ***** válasza:

"Tanuljak tovább csak emiatt ?":

Azt kell először is, hogy kinek akarsz megfelelni? Magadnak, vagy másoknak? Képes lennél továbbtanulni? Lenne olyan terület, ami érdekelne?

Szerintem nekem simán tetszenél, nem azt nézem, hogy kinek milyen a végzettsége, hanem hogy emberként viselkedik-e:).

2019. nov. 24. 14:59
 48/61 A kérdező kommentje:

Ha továbbtanulnék,akkoris Eü területen, de ez kb 30 ezer Ft-ot jelentene havonta pluszban és a munka szinte azonos a mostanival a diplomás ápolók esetén.Eddig emiatt nem tanultam tovább mert nem láttam értelmét.

Csak tényleg Nemtudom lehet bennem van a hiba, és éppen ez.

2019. nov. 24. 15:02
 49/61 anonim ***** válasza:
55%
37: Én a 40-essel értek egyet. Miért, egy 7 diplomás mire tanítja majd a gyerekeimet? Hogy hány elektron, proton és neutron alkotja a tejberizse atomjait az óvodában? Lehet kiváló anya és szerető feleség, jóbarát és kiváló társaság egy takarítónőből is. Bármennyire nehéz ezt belátni az előítéletes agyaddal.
2019. nov. 24. 16:09
 50/61 anonim ***** válasza:
100%

Én rendelkezem diplomával de az EŰ-be keveredtem. Ápolási osztályra. Viszont párkapcsolatot szándákosan nem keresek, mivel minden 2. nap dolgozom, napi 12 órában. Hajnali 4:30-kor megyek és este 9-re jövök meg. Mellette tanulok, + háztatás és rendszeresen úszom.

Ezek mellet NINCS IDŐM arra hogy még + 1 emberrel foglalkozzak. Viszont ez engem nem zavar egyáltalán.

Szerintem válts pályát ha nem bírod.

2019. nov. 24. 20:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!