Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középfokú végzettségű nőként ne is álmodjak diplomás férfiról?
Nyilván a te környezetedben is tolonganak a takarítónők és mérnökök frigyeiből származó utódok. Ugye.
41
A legjobb barátom szüleinél például az 54 éves apuka mérnök, a 46 éves anyukának pedig közgazdasági szakközépiskola a legmagasabb végzettsége, érettségivel. Szóval 1-1 "szintkülönbség" simán belefér, azt látom
Ezek szerint te is meggyőződéssel állítod, mint itt többen, hogy a diplomás férfiak, alulképzett, csúnyácska lányokat választanak társul, nagyon jó nevettem. :)
Ha esetleg vannak diplomás ismerőseid vedd számba, ki- kivel házasodott meg, meg fogsz lepődni.
A gazdasági végzettség(ami eleve érettségihez kötött) mindig is kiemelkedő kereseti lehetőséget biztosított és bizonyos elismertséget is mivel az emberek zömének homályban marad örök életére a számok világa. Fejlesztési miniszterünk sem rendelkezett diplomával.
Félretéve az acsarkodást és a viccelődést.
Eddigi életem során nem tapasztaltam, hogy csak úgy "rangon" alul választanak társat, hangsúlyozom társat - nem barátnőt/barátot, szeretőt, szexpartnert- az emberek.
Diplomás férfi vagy nő igyekszik a saját körein belül társat választani, ha ez nem megy akkor másban kiemelkedő az illető. Ilyen tulajdonság például a jelentős korkülönbség, a szépség, a jó társnak valóság(alkalmazkodóképesség).
Ismerek én is párokat, akiknek a társadalmi megítélése a fura kategóriába esik, de mindig volt valami plusz(kompenzáció) amivel a nem diplomás rendelkezett.
"Tanuljak tovább csak emiatt ?":
Azt kell először is, hogy kinek akarsz megfelelni? Magadnak, vagy másoknak? Képes lennél továbbtanulni? Lenne olyan terület, ami érdekelne?
Szerintem nekem simán tetszenél, nem azt nézem, hogy kinek milyen a végzettsége, hanem hogy emberként viselkedik-e:).
Ha továbbtanulnék,akkoris Eü területen, de ez kb 30 ezer Ft-ot jelentene havonta pluszban és a munka szinte azonos a mostanival a diplomás ápolók esetén.Eddig emiatt nem tanultam tovább mert nem láttam értelmét.
Csak tényleg Nemtudom lehet bennem van a hiba, és éppen ez.
Én rendelkezem diplomával de az EŰ-be keveredtem. Ápolási osztályra. Viszont párkapcsolatot szándákosan nem keresek, mivel minden 2. nap dolgozom, napi 12 órában. Hajnali 4:30-kor megyek és este 9-re jövök meg. Mellette tanulok, + háztatás és rendszeresen úszom.
Ezek mellet NINCS IDŐM arra hogy még + 1 emberrel foglalkozzak. Viszont ez engem nem zavar egyáltalán.
Szerintem válts pályát ha nem bírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!