Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az ember megszokja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az ember megszokja, hogy senkinek sem számít, akkor egy idő után nem is fogja igényelni?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, egyedül vagyok ebben a világban, vannak emberek akikkel találkozom, de úgy igazán senkinek sem számítok. Van hogy hetekre elutazom, de senkinek nem tűnik föl. Mintha nem is léteznèk. Régebben szerettem volna párkapcsolatot,most már mintha nem is igenyelnem. Létezhet hogy állandósul ez az állapot, vagy még lehet hogy visszatér ez a vágyam? Az emberek csak akkor keresnek,ha akarnak tőlem valamit, az hogy mi van velem már senkit nem érdekel. Már eljutottam oda hogy senkitől nem várok semmit.
2019. nov. 23. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

én is ugyanígy érzek, pacsi

senkit nem érdekel mi van velem de már megszoktam.

szerintem az igény az nem múlik el csak egy idő után már nem vársz semmit mert tudod,hogy nincs mire várni

2019. nov. 23. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Így igaz. Akármilyen fájdalommal és szenvedéssel jár, egy idő után mindenhez hozzá lehet szokni.
2019. nov. 23. 22:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2019. nov. 23. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem is vártam senkitől semmit, ennyit legalább tudnak teljesíteni. :D
2019. nov. 23. 23:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

El nem múlik, csak már nem gondolsz rá.

Kb olyan lesz, mint egy Ferrari. Nyilván kéne, de mivel kizárt, hogy lesz, ezért nem is bánt a dolog.

2019. nov. 24. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!