Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha nem találom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem találom a párom?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, és nincs barátnőm, és nem is volt eddig. Úgy igazán egy lánynál éreztem azt hogy ő vele lehetne valami, de neki minden fontosabb volt, és alig tudtunk találkozni, így össze sem jöttünk, csak ismerkedni próbáltunk. Bár ezen a lányon nem tudom túltenni magam, mert nagy csalódást okozott, hogy eleinte úgy viselkedett hogy szeretne valamit, utána meg nem is foglalkozik velem. Én pedig próbáltam a kedvébe járni, mert nagyon megszerettem.

Sokszor azt érzem hogy én nekem sosem fog jutni egy rendes lány sem.

Más is van aki ennyi idősen itt tart?

2019. nov. 23. 15:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

22 éves vagyok, nekem sem volt még sosem párkapcsolatom. De én még a közelében sem voltam, még sosem értem el sikert a nők terén.

Nem lehet csinálni ez ellen semmit sem. Pl én megfogadtam az összes tanácsot, amit itt olvastam valaha az oldalon. De egyik sem vált be. Voltak olyan dolgok, amiket meg nem tudtam megfogadni, mert azok megváltoztathatatlan dolgok.

Tehát lényegében elmondható, hogy itt már el van döntve minden és nekünk férfiaknak teljesen meg van kötve kezünk és ki vagyunk szolgáltatva teljesen a nőknek, mert mindig ők döntenek.

2019. nov. 23. 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

"Pl én megfogadtam az összes tanácsot, amit itt olvastam valaha az oldalon"

Kivéve a tanácsok többségét, amelyektől viszont egyből besértődsz, és kb. szellemi párbajra hívod azt, aki a törékeny kis egócskádat meg merte (már megint) sérteni. Mert a kritikát azt semennyire sem bírod.

Szóval talán nem kéne itt hazudozni (már megint).

2019. nov. 23. 16:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Tőled pl nem kaptam egy tanácsot sem. Pl tegnap amikor megkérdeztem, hogy tulajdonképpen mi is a bajod, akkor semmi konkrétumot nem írtál.

De ne aggódj nem csak te vagy ilyen itt. Ezen az oldalon mindenki csak osztogatja az észt és köpködi a sikertelen pasikat, de ha visszakérdeznek vagy konkretizálni kellene, akkor már elhallgatnak és nem tudnak semmit sem írni.

2019. nov. 23. 17:32
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

"tegnap amikor megkérdeztem, hogy tulajdonképpen mi is a bajod"

Az aztán tanácskérés a javából!

De tudod mit? Adok egy tanácsot. Sétálj be a lakóhelyedhez legközelebbi egészségügyi intézmény pszichiátriájára azzal, hogy kíváncsi vagy, hogy lelkileg egészséges vagy-e, és ezért szeretnél teszteket végezni, sőt, ha lehetséges, szakemberrel is beszélni. Örömmel fognak a rendelkezésedre állni. Ennyi. Na, megfogadod?

2019. nov. 24. 00:44
 5/7 anonim ***** válasza:
14%
A lányok csak az anyagiakra mennek, semmi másra. Ha nimcs iphoneod, akkor bukta, mivel azt nézik meg először, hogy milyen telefonod van....
2019. nov. 24. 08:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez jókora marhaság :D

Egyrészről tudod te is, hogy mennyibe kerül egy valamire való pszichiátriai kivizsgálás, másrészről aki kicsit ismeri az egészségügyet, az tisztában van vele, hogy hogyan működnek ezek a dolgok (vagy inkább hogyan nem).

De nem kell aggódni, mivel már töltögettem ki pszichológiai teszteket, és egyikből sem derült ki, hogy valami ne lenne velem rendben fejben. (csak egy volt amin elbuktam, mert ott nem voltam eléggé agresszív mint amennyire arra a pozícióra kellett volna)

De tanultam meg hallgattam pszichológiát, beszélgettem már pszichológusokkal is, és nem áll olyan messze tőlem ez a tudományág. Sehol nem mondtál, hogy valami ne stimmelne velem.

Remélem kielégítő a válasz.

2019. nov. 24. 23:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyszóval neurotipikus vagyok.
2019. nov. 24. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!