Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemista lányok nagy része is miért két lábon járó jóképű herceget keresnek kapcsolatra? Miét nem megbízható, rendes férfit? Szinte csak egy arcot látnak egy férfiban és az alapján döntenek, még a férfiak komplexébe nézik a nőket.
szinte ezt látom, mint annó ebben a mesében, Dexterben, hogy csak egy két lábon járó szépfiút keresnek, minden más csak ráadás.
Miért, te milyen lányokat keresel kapcsolatra?
Te ha a nők nagy részénél bepróbálkoztál, akkor te aztán nagyon komplexébe nézhetted a nőket, höhöh..
Ha nők legalább valamilyen szempont alapján döntenek, míg nálad nem értem, hogy mi a szempont, az hogy legyen nőnemű?
"A jó genetika nem fog elvenni a belső értékeiből."
A genetika a külső és belső tulajdonságokra is vonatkozik, gyakorlatilag minden jellemzőnkre. Itt meg már többen csak a külsőt értik alatta. Miért?????
14: a genetika nem ad tartást meg értékrendet senkinek. Az intelligenciát, a megjelenést, a vérmérsékletet befolyásolhatja, de a kapcsolatban leginkább számító dolgokat, az erkölcsöt és társait nem. Az a szülő, a környezet és felnőttként az egyén dolga lett volna.
Én így értettem. Egy ember sem születik bűnözőnek, egy tapló takony prolinak vagy egy sz*rházinak, amivel mindig azok szokták felmenteni magukat, akik nem nyertek a génlottón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!