Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A badoo mennyire megbízható oldal?
Sziasztok!
Igen,ráfanyalodom a társkereső oldalra. Nagy nehezen vettem rá magam,elvégre a neten sokkal több a kritikus és a kamus. A való életben is,félre értés ne essék. A krosztályom elment innen vidékről,vagy csal ott nem találkozom velük ahova én járok.
Egyik sem jó ::((
Én a tindert használom ,
Ahogy az elöttem írók megtették. Én is azt tanácsolom kerüld őket. Kamu-profilok, és pénz mozgatja mindet.-még csak nem is a nők és férfiak tesznek fel kamu profilt magukról, hanem az üzemeltetők, hogy befizess.
Idáig jutottak, megölték az igazi társkeresőoldalakat. Sok szerencsét kívánok az igaz, tiszta lelkü társa vágyóknak, és méltó büntetést ezeknek a zsid..nak.
Egyszer pont ezen az oldalon feltettem egy kérdést, hogy van e ezeknek az oldalaknak valamilyen felügyeletük fogyasztóvédelem
aki ellenőrizné,hogy korrektűl járnak e el a "vásárlókkal szemben" (pl élelmiszernél a néhbih) de arra jutottunk,hogy nincs meg kűlföldre bejegyzett cégek üzemeltetik őket.
De rájöttem a társkereső (pasi,csúnya nő) szerencsétlen ember,márpedig azok lehúzása a legjobb üzlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!