Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy INTJ férfi számára tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy INTJ férfi számára tényleg ez a két opció létezik a nőkkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Talál egy magához illő racionális nőt, aki a társadalom 1% alatti részét teszi ki. Ennek minimális az esélye.

Megalkuszik egy olyan nővel, aki sosem lesz intellektuális társa és hosszútávon, de lehet, hogy már rövidtávon agyf...t kap tőle.

Mielőtt bárki azzal jönne, hogy a kapcsolat a kompromisszumról szól, nem mindegy milyenről. Nem arról van szó, hogy valaki az ágy melyik oldalán szeret aludni, vagy milyen csészéből issza a kávét. Idegőrlő tud lenni, mikor evidens dolgokba köt bele a másik, ha érvelési hibákat is használ, akkor a hajamat tépem.

Amikor meg a megértés és fejlődés szikráját sem látom benne, az a kapcsolat halála. És a végtelenségig türelmes típus vagyok. Elfogadtam, hogy nem tud angolul, nem tudja elolvasni/értelmezni a PubMed-es tanulmányt, kerestem neki egy magyar nyelvűt, de azt sem olvasta el. Amit ráadásul azzal indokolt, hogy nem volt ideje. Napi több óra Facebookra van ideje.

Amikor mondtam neki, hogy ez így nekem nem működik, akkor hisztizett, de mikor felajánlottam neki a lehetőséget, hogy akkor legyen az, hogy én tanulok, olvasok és a hobbijaimmal foglalkozom ő meg Facebookozik meg plázázik meg amit ő szeret és ha találkozni akar, akkor írjon rám, ha én, akkor meg én írok rá és egyeztetünk, akkor meg megsértődött, hogy nekem ő biztos csak arra kell... Mintha eddig nem a szex tartotta volna össze a kapcsolatunkat, pedig ez is nyilvánvaló volt. Nem tudom az volt-e a zavaróbb, mikor úgy tett, mintha értené miről beszélek, vagy mikor olyasmiket mondott, hogy "én ehhez nem értek, én lány vagyok".

Pedig tényleg én örültem volna a legjobban, ha fejlődik, de vagy az a bajom, hogy meg akarom változtatni őket, vagy rájuk hagyom és akkor meg én őrülök meg.

2019. nov. 22. 10:44
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Mellesleg elég jól félrement látom a mondandó... Ismerek erős introt-is, meg erős extro-t is. Szerintem mindenki. Senki nem ízt írta, hogy nincs ilyen ember, de több olyan ismerősöd van, aki kevésbé intor mint pl te. Nem?

Akkor, mi nem volt helytálló?

2019. nov. 25. 08:32
 32/34 anonim ***** válasza:
Gondolom ha valaki introvertált szívesebben van egyedül, és mondjuk netezik, ergo még ide is eljuthat. Így nyilván több intro van itt, mint az utcán, ha átlagot nézünk.
2019. nov. 25. 13:21
 33/34 anonim ***** válasza:

# 32 Persze, ez logikus is, nem is ezt vitattam. :)

De az I az még mindig csupán 1 db betű a 4 közül, és nem az INTJ az egyetlen intro kategória, én pedig utóbbiról beszéltem egyébként...

Attól, hogy valaki intro, még nem feltétlenül lesz INTJ. (az introvertáltságnak semmi köze önmagában a racionalitáshoz alapból, ugyanúgy vannak idealista intro-k ( pl infjk, infj-k, akik messze inkább intuitívak)

Én azt írtam, hogy az ritka, ha valaki mind a 4 elemből összehoz min. 90%-ot, ugyanis ők felelnek meg igazán ezeknek a kategórialeírásoknak. meg bármelyik más személyiségtípusnak, nem konkrétan erre értem.

(- Értsd Külön-külön lebontva, jelen esetben ezek eredményei: Intriverted, extroverted, iNtuitive, sensing, thinking feeling, judging, perceiving.) . És igen, ez sem lehetetlen, hanem szimplán ritkább, hogy ennyire erős, szélsőséges eredmények jöjjenek ki valakinél, mint az átlag).

2019. nov. 25. 19:45
 34/34 A kérdező kommentje:

26-os: Tisztában vagyok vele, hogy buta nő, de az én életemben is van számos olyan hátráltató tényező, ami nehezíti a párkeresést.

A párkeresésben is szempontok, prioritási sorrend és súlyozás alapján döntök. És még olyan ember számára sem egyszerű, aki tökéletesen rá tud hangolódni a másik fél érzéseire, illetve van számos olyan hobbija, érdeklődési köre, amiben osztozik az emberek legalább 30-40%-ával.

28-as:

Attól, hogy neked erre áll rá a szemed, vagy rákeresve az "INTJ" szóra kidob sok oldalnyi találatot még szerintem azt sem tudod pontosan hány ilyen kérdés van, amiből már lehetne valami kis statisztikát extrapolálni a népességre (bár én ezt nem tartom annyira pontos mérésnek). De még akkor is le kéne tisztítani, mert egy és ugyanazon ember is írhat ki többször kérdést ezzel a kulcsszóval.

A tesztek leírásában ott van, hogy úgy töltsd ki, amilyen akkor lennél, ha semmi korlátozó tényező nem lenne az életedben. Tehát a tényleges önmagad. A valódi személyiséged. Azzal gondolom nem mondok újat, hogy nagyon sok embernek fogalma sincs arról, hogy ki ő, mit akar az élettől, nincsenek céljai, maximum vágyai. A különbség a kettő között, az egyik lépésenként kijelölt, körülhatárolt, reális, a másik álmodozás, hogy ha nyernék a lottón...

Egyébként nem egy tesztet töltöttem ki, hanem több különbözőt is és a T skálám 100%-os, és az I is nagyon erős. De másik kettő is bőven 70-80 között szokott mozogni.

2019. nov. 25. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!