Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy INTJ férfi számára tényleg ez a két opció létezik a nőkkel kapcsolatban?
Talál egy magához illő racionális nőt, aki a társadalom 1% alatti részét teszi ki. Ennek minimális az esélye.
Megalkuszik egy olyan nővel, aki sosem lesz intellektuális társa és hosszútávon, de lehet, hogy már rövidtávon agyf...t kap tőle.
Mielőtt bárki azzal jönne, hogy a kapcsolat a kompromisszumról szól, nem mindegy milyenről. Nem arról van szó, hogy valaki az ágy melyik oldalán szeret aludni, vagy milyen csészéből issza a kávét. Idegőrlő tud lenni, mikor evidens dolgokba köt bele a másik, ha érvelési hibákat is használ, akkor a hajamat tépem.
Amikor meg a megértés és fejlődés szikráját sem látom benne, az a kapcsolat halála. És a végtelenségig türelmes típus vagyok. Elfogadtam, hogy nem tud angolul, nem tudja elolvasni/értelmezni a PubMed-es tanulmányt, kerestem neki egy magyar nyelvűt, de azt sem olvasta el. Amit ráadásul azzal indokolt, hogy nem volt ideje. Napi több óra Facebookra van ideje.
Amikor mondtam neki, hogy ez így nekem nem működik, akkor hisztizett, de mikor felajánlottam neki a lehetőséget, hogy akkor legyen az, hogy én tanulok, olvasok és a hobbijaimmal foglalkozom ő meg Facebookozik meg plázázik meg amit ő szeret és ha találkozni akar, akkor írjon rám, ha én, akkor meg én írok rá és egyeztetünk, akkor meg megsértődött, hogy nekem ő biztos csak arra kell... Mintha eddig nem a szex tartotta volna össze a kapcsolatunkat, pedig ez is nyilvánvaló volt. Nem tudom az volt-e a zavaróbb, mikor úgy tett, mintha értené miről beszélek, vagy mikor olyasmiket mondott, hogy "én ehhez nem értek, én lány vagyok".
Pedig tényleg én örültem volna a legjobban, ha fejlődik, de vagy az a bajom, hogy meg akarom változtatni őket, vagy rájuk hagyom és akkor meg én őrülök meg.
Most az a baj, hogy nem érti a cicababád a mikrobiológiát?
Ha ennyire fontos neked,akkor miért nem ilyen körökben keresgélsz? Valahogy nem tudlak sajnálni haver.
Bírom amikor valaki top csajt akar, utána panaszkodi, h meg unatkozik mellette. Ez egyedül téged minősít.
A kategorizálás és tipizálás csak a természettudományokban egzakt (ott se minden esetben), a társadalomtudományokban legtöbbször általánosságokat, tendenciákat jelöl.
Ősidők óta így működik az emberi agy, vannak előnyei, hiszen főleg régen a túlélést szolgálta, mostanában inkább megkíméli az embert attól, hogy esszét kelljen írnia, amit úgysem olvasnak el az emberek.
Az MBTI típuselméletre és Jung munkásságának kritikájára megvannak a megfelelő fórumok, vagy akár itt is a megfelelő kategória, ez nem az. Pusztán 4 betűvel jellemezve önmagamat megkíméltem a válaszolókat attól, hogy 50 mondatban leírjam a személyiségem sarokpontjait.
----------------------------
Nem azt akarom, hogy azt szeresse, amit én, illetve a PubMed is csak egy példa volt, mert akkor éppen egészségügyi témában akarta osztani nekem az észt. Egyikünknek sem ez a szakterülete és nem is 50 oldalas szakmai nyelvezetű PDF-et linkeltem neki, elnézést, ha félreérthetően fogalmaztam. A lényege az volt, hogy okosnak hiszi magát olyan témákban, amikhez lövése sincs (Dunning-Kruger hatás), majd mikor rávilágítanak, hogy nincs így, akkor ignorálja a bizonyítékokat.
------------------------------
10-es, hol kellene keresnem?
Jaj, kérdező, te meg átesel a ló túloldalára szerintem, ez már kicsit a sznob ostobaság teteje kicsit..
(Van INTJ férfi ismerősöm, és incs vele semmi baj, csak szólok, szóval az egész sztori kevésbé múlik a te INTJ személyiségeden, mint saját magadon valójában alapból)
Igen, arra célzok, hogy lehet mégis veled van a baj, vagy a választásaiddal.
Égbekiáltó példa: lehet, de tényleg csak lehet, hogyha neked fontos az " intellektuális társ", akkor miért olyan lányt választasz, aki nem értelmes, nem tanult, és a plázázás, és a facebook a hobbija?...
Mindeközben nagyon intellektuel lehetsz, ha szerinted kimerül a lányoknál ez a 2 véglet a fenti között.
Majd persze állítsuk be magunkat meg nem értett kis zseniként a világban, akiket szellemi és egyéb képességeik miatt nem bír eléggé csodálni a világ és nem is értik meg őket, mert mindenki fölött állnak. :))
Igen, tényleg. Ha agyfaszt kapsz az emberektől, akkor vagy
a) agyfaszt kapsz tőlük
b) vagy nem vagy velük.
BTW ott van még az általad említett
c) szerezel egy olyat, akitől nem kapsz agyfaszt
vezió is, ehhez persze munkálkodni kell. Sokat keresgélni, vonzónak lenni, etc.
Illetve van még egy
d) átneveled magad
eset. Én -- liberálisként -- úgy hiszem, hogy mindenkinek lehetősége van olyanná lenni, amilyen lenni akar. Nyilván ez sem egyszerű. (Egyáltalán nem biztos hogy megéri, a lehetőség mindenesetre fennáll.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!