Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedéskor mert a nők az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor mert a nők az anyagiakat IS nézik, hogy lehetne közölni, hogy lenne pénzem lakásra, kocsira, csak még nem akarok?

Figyelt kérdés

A ruházatom igényes, randin is átlagosan jó helyre megyünk (inkább a hangulat számít, nem az ár), taxit is simán hívok akár neki is, ha úgy hozza az este, de amikor szóba kerül ki hol lakik, vagy ki mivel jár, sajnos túl sokszor láttam már azt a fajta csalódott tekintetet a nők szemében, amikor meghallotta az albérletet, vagy a tömegközlekedést.

De azt hogy lehetne közölni diszkréten, nem közvetlenül, hogy pl. "Nincs lakásom/kocsim, mert a mostani életszakaszomban nincs rájuk szükségem és sokat spórolok a jövőnkre azzal, hogy ezeket jelenleg nem kell fenntartanom, de amúgy van 30 millióm félretéve."?

Értitek, mert nyilván azokat sokkal előbb megtudják az emberek egymásról, hogy kinek van kocsija, lakása, minthogy kinek mennyi félretett pénze van és ezt nem is szokta csak úgy közölni szinte senki senkivel. Nem tudom erre létezik-e jó módszer. Azt tippelném sajnos nem, akinek eszébe jut valami értelmes, megköszönném, ha leírná

31/F

2019. nov. 21. 09:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%
Aki sokat spórol a jövőre az nem fizet ki havi 100ezret egy idegennek ahelyett, hogy ingyen élne a saját lakásában.
2019. nov. 21. 14:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk azt nem értem, hogy attól még miért lesz egy férfi egyes nőknél "jobb parti", kelendőbb ha van pénze, meg jól keres. Attól még, hogy ha nekem lenne pénzem és jól keresnék a nőnek aki erre hajt ugyanúgy nem lenne semmije :D Mert biztosan nem tartanám el, és ha össze is kölötznék vele a költségeket feleznénk. Maximum nagyobb értékű ajánékot kapna az adott alkalmakra (születésnap, karácsony, névnap esetleg nőnap). De kb. ennyi.

Vagy csak én vagyok ilyen? :D

2019. nov. 21. 15:34
 13/14 anonim ***** válasza:
71%

12-es, ezt én sem értem. Van 30 milliója, és megy a szopás? Miért, ad érte 1 millát?

Én nőben vagyok így, igaz, csak 12 millióm van, de ha valaki csak a munkámat kérdi, az azt hiszi, akkor majd otthon maradok szart kaparni, mert minek dolgozzak ilyen kevés pénzért.

2019. nov. 21. 15:44
 14/14 anonim ***** válasza:
71%

12,ezaz ,én sem értem a férfiaknál ezt a logikát,hogy azt hiszik,mert BÉlának van 30 Misije akkor már a nők csüngeni fognak rajtuk :D maximum akkor ,ha Béla hajalndó ezt a pénzt a nőre költeni,tehát heti szinten viszi plázázni 100-200ezres ruhavásárlás,mellé fizeti a kozmetikust,fodrászt,eteti étteremben stb. Akkror van az a nő aki össze fog vele állni. De gondolom Bélának így hamar elfogyna a pénze és máris le lenne cserélve.

Meg 30M még mindig nem az a vagyon ami miatt aranyásók fogják körbe ugrálnixd Az egy Andy Vajna szint inkább :D aki már tud biztosítani minden csajnak egy Ferrarit és luxus életet,de a gyíkon azt hiszik a fiúk,mert van 1-2 millájuk a csajok csak a pénzükért vannak velük xd

2019. nov. 22. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!