Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az a pasi a nyerő a nőnél, aki a 10. elutasításból se ért (egy nőnél) és 11. re addig győzködi a hölgyet, amíg az össze nem jön vele?
aki azt írta ez az alsó rétegre igaz az nagy vaksi lehet :D
minden rétegre egyaránt érvényes ez! ez többnyire abból adódik hogy a nő nem akar könnyű vérűnek tűnni és azt is megnézi hogy a pasinak mi a szándéka mert senki sem fogja tovább csinálni 2-3 alkalomnál tovább aki csak dugni akar...!
tipikus az a szituáció amikor a férfi tud udvarolni a nő pedig nem ugrik bele minden kapcsolatba...
Gratulálok kerdezo!Megvartad az egyetlen olyan valaszt, akinel
mar volt ilyen, es levontad a kovetkeztetest, hogy akkor ez altalanosan minden nore igaz. Teged se az eszedert szeretnek😀
De ha mar itt vagyok, valaszolok is. Nem, soha nem jottem ossze olyannal akit mar elkuldtem előtte. Akkor nyilvan nem kuldtem volna el🤷Nem vagyok bolond.
Ilyen amúgy velem is volt jó pár éve. Volt egy cuki csaj, aki egyetemen csoporttársam volt, egyszer randiztunk, de második randi nem volt, mert azt mondta nem szeretne többet barátságnál. Mondtam oké, semmi baj.
Rá 1-2 hónappal, nem emlékszem már mennyi idő telt el, rámírt, hogy látott egy másik lánnyal és milyen gáz vagyok, hogy ilyen könnyen túlléptem rajta és miért nem küzdöttem érte. Én meg csak néztem, hogy b+ te utasítottál el, mit kellett volna csinálni, loholni utánad mint valami kutya???
Szóval tényleg vannak ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!