Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit szoltok az alabbi parbesze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szoltok az alabbi parbeszedhez?

Figyelt kérdés

Tinderen...

1. Szia

2. Szervusz

Fel nap szunet

1. Szia

2. Szervusz

1. Hogy vagy ?

2. Koszi jol. Es te?

1. En is

Fel nap szunet

1. Szia

2. Szervusz.

1. Mar otthon?

2. Igen

1. Mit csinalsz?

2. Fozok

1. Mit?

2. Chips

1. Magyarul az mi?

2. Tudod amit kapsz zacskoban a boltban.

1. Jaaa (rohogos fej)

1. Szia

2. Szia

Kilepet

Igen chipset sutottem es levest is de az mar kesz volt. Nem ertem. A pasi elvileg 45 eves. Gyerekkel. Elvalt.

Rosszat irtam vajon ?

2019. nov. 20. 19:40
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
94%
Remélem a szex nem ilyen egysíkú veled... :D
2019. nov. 20. 21:43
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a pasival ugye.akinek ennyire futja amikor hodit
2019. nov. 20. 21:45
 33/39 anonim ***** válasza:
91%
#29 Vele értek egyet. Semmit nem is kérdezel tőle, kérdéseire meg hülyeségeket válaszolsz. Csoda, hogy nem érdekled. Ha 45 éves koromra ennyi bölcsességet szednék össze az életből, mint te, inkább nem is élnék.
2019. nov. 20. 22:09
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló beszélgetés nekem is volt.

Én hagytam a francba.

2019. nov. 20. 22:26
 35/39 anonim ***** válasza:
36%

Úr isten!😱🙄

Elég szomorú, hogy 45 évesen nem tudsz főzni és nálad a zacskós bolti chipsz kibontása az már főzésnek számít...

Így nem is csodálom, hogy nem érdekled a manuszt és nem fektet energiát ebbe a beszélgetésbe... Amúgy is elég egyszerű primitív egysejtű válaszokat adsz, tartalmatlan "beszélgetés" a semmiről.

Komolytalan vagy és úgy is kezel! Tanulj meg főzni és utána érdekelni fogod a hapsikat!

2019. nov. 20. 23:25
 36/39 A kérdező kommentje:

29 es

Nagyon nem, szeretem mikor a szemelyemre tesznek megjegyzest ugy h lilaja nincs ki is vagyok...

Derk

Nem nem ilyen es az eletem sem. De az egysejtuekkel kapcsolatban nem adok bele tobbet mint kapok.

Kedves 35os

Nalam a chips ugy keszul h fogok burgonyat paszernakot ceklat egyeb zoldsegeket.. megpucolom majd hajszal vekonyra legyalulom es kisutom, majd fuszerezem.

Sajnalatosan nincs magyar megfeleloje igy az angol chips szot hasznalom ra.

De ha elolvastad volna a kommentem rajottel volna ...

2019. nov. 21. 05:42
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Kimegyek szelet kapálni,majd ebédre főzök egy jó sülthúst,sütök hozzá törtkrumplit. 😁

Amúgy ebből a tartalmas beszélgetésből,amit ide leírtál,én nem hinném el,hogy negyvenesekkel van dolgom. Boccs,de ez a társalgási szint 13-14 éves szint. Vagyis nem. Ők meglepően értelmes tudnak kommunikálni (nem mindenki,de sokan igen)

2019. nov. 21. 06:55
 38/39 anonim ***** válasza:
Magyarul az mi?
2019. nov. 21. 15:43
 39/39 A kérdező kommentje:
Hal istennek ez egyszeri eset volt. Mondom 99% ban ertelmes patbeszed zajlik le.
2019. nov. 21. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!