Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet még olyan férfit találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még olyan férfit találni, aki családot akar?

Figyelt kérdés
Olyat aki le van nyugodva és egy stabil párkapcsolatban szeretne élni, saját családot alapítva. Nem a buli és a haverok az első és nem akarja mindenáron lerázni magáról a barátnőjét, ha van valami program...?
2019. nov. 20. 11:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem kell sármos, gazdag, modell külsejű férfi, elég ha ápolt és tiszta.

Sosem érdekeltek a tipikus szépfiúk, mert egoisták és bunkók, én pedig nőként szeretnék funkcionálni egy párkapcsolatban, nem használati tárgyként.

A pasik többsége nem szeretne se házasságot, se gyereket mert féltik a függetlenségüket.

Mindig a nők érnek korábban. Viszonylag korábban.

2019. nov. 20. 12:21
 12/20 anonim ***** válasza:
Vannak bőven, csak válogatnod kell.
2019. nov. 20. 12:50
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"Mindig a nők érnek korábban. Viszonylag korábban."

Akkor nosza. Nézz szét egy kicsit érettebb korosztály köreiben.

2019. nov. 20. 13:10
 14/20 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

Hogyne lehetne.

De én a "szépfiúk" között sem általánosítanék. Pláne, valamilyen szinten szubjektív.

2019. nov. 20. 14:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Ja, csak nem ebbe az országba. Magamat alig tudom eltartani, nemhogy egy családot.
2019. nov. 20. 14:27
 16/20 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

15:

... ez attól is függ ki mit dolgozik, melyik településen stb. Plusz ha már család nyilván nem egyedül lennél, hanem a feleséged fizetése is hozzáadódna stb. Egyáltalán nem lehetetlen.

2019. nov. 20. 15:16
 17/20 anonim ***** válasza:

persze hogy lehet találni.

De speciel nem engem.

2019. nov. 20. 16:11
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Van, csak valószínűleg nem egy olyan, magas adonisz, aki neked kellene. :)) Remélem nem találod meg. :D
2019. nov. 20. 18:17
 19/20 anonim ***** válasza:

Sosem voltam az a bulizós fajta, szeretnék később gyerekeket,s összeházasodni a párommal :)

24f

2019. nov. 20. 20:09
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
A lepontozó női hadsereg megérkezett!
2019. nov. 21. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!