Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen gáz, ha a férfinak nincs saját lakása, ami csak övé, legalább 2 szobás minimum? Mit várnak el a nők és hány éves férfitól?
9-es az a baj,hogy a mai kisfiúk vagyis sok pali nem is törekszik semmire az életben,komolytalan,nem akar előbbre törni,nem fektet be energiát,csak kifogás hegyek mennek,meg állandó rinyapin_ method.
Nincsenek céljaik a mai fiataloknak,se önismeretük,nem sportolnak,puhányak.
Nem foglalkoznak az önfejlesztéssel,tanulással,nem tanulnak nyelveket elbuftiskodják az iskolát,lesz_rják aztán ez az eredménye.
Szakmunkás az igenis komoly dolog,nagyon jól is keresnek nyilván több kell hozzá mint suliba bejárni el kell menni szépen mester mellé dolgozni szabadidő és ALVÁS rovására.
De ezt már nem sokan vállalják be vagy felkelni reggel 6 előtt és nèmet házit írni esetleg dolgozni hajnali 5-ig aztán menni bedolgozni a céghez mert határidő van.
Na ki az aki ezeket bevállalja nyávogás nyafogàs nélkül.
Kollégáimmal ez többször megesik meg velem is,este 10-kor még krampácsoljuk a szoftvert.
Ha beletennék a mai palik a munkát most palikról beszélek akkor lenne egzisztenciájuk meg jövőjük és nem bulikázni kellene egyetemen se aki odajár hanem elmenni azonnal dolgozni suli mellett természetesen fárasztó lesz,kevesebbet fogsz aludni.
Ott a diákhitel én abból tanultam meg angolul meg fizettem a költségtérítést és dolgoztam is.
Nem volt életem 26 éves koromig,de utána igen.
Olvasgatni kellene sok sok Napoleon Hillt,szakmai dolgokat a szakmádban,teperni benne.
Sportolni se árt mert egy férfi az izmos esztétikus,én edzeni is tudok a mai napig egyetem alatt meg meló mellett is úgyanúgy toltam.
10-es jól mondja,versenyszféra van,neked a dolgod,hogy piacképessé vállj,a versenytársak között.
Ez az életben mindenhol így van.
A nőknek is fel van adva a lecke,legalábbis én többet várok egy luknál.
Az én eddigi nőim azt várták el, hogy én legyek. Én meg azt, hogy Ő legyen.
Én nagyon különféle lakásaim voltak, jó környezetben lévő 90 m2-től egészen le a csöves szálló melletti albérletig.
Nem random kell találgatni, fel kell ismerni azt az egyet, akinek TE vagy az elvárása.
Én annyit várok el egy pasitól, hogy 18 éves kor környékén legkésőbb alakuljon ki a HAJLANDÓSÁG a különköltözésre illetve a velem való összeköltözésre.
Számomra evidens, hogy a lakhatást gyakorlatban együtt oldjuk meg, csak az zavarna ha a pasi nem akarna elköltözni anyucitól.
26N
Kedves Utolsó!
A hajlandóság szerintem mindenkiben meglenne már 14-15 éves korban... 18 éves korban mindenki így gondolja, csak azt nem értem, hogy egy 18 éves gyerektől mit kellene várni? 0 szakmai / 0 élettapasztalattal és ami a legfontosabb 0 pénzből nem lehetséges. :/ Mondjuk ez természetes ilyen korban.
"a hajlandóság szerintem mindenkiben meglenne"
Nehogy azt hidd.
Csomó embert ismerek, akik 30 fölött se hajlandóak anyutól (vagy max a szomszédjából) elköltözni messzebbre, mert "a család az első". :D
Ne ezt nem bírnám elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!