Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy lánnyal és folyton annyit ír "szia". Én nem írok vissza, mert herótom van attól, ha nem írja le rögtön mit akar, csak rám köszön. Majd órákkal később mindig ilyenekkel csesztet, hogy miért nem írok neki, meg hogy biztos csak kamuzom, hogy bejön nekem.

Pedig találkoztunk élőben, szimpatikus volt, de az online beszélgetés miatt kezdem megunni.. és kiábrándulni belőle.

2019. nov. 17. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak azt tudom mondani, amit az előző ilyen kérdésnél, ami talán a tied. Ha visszaköszönsz, jelzed, hogy kész vagy beszélgetni, jelen vagy, figyelsz. Potyára miért feszüljön meg a másik? Annyi van a spájzban, amennyit behordtok, nem több. Ne legyetek már ennyire tufák.
2019. nov. 17. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy téged ez zavar, ne írjon üzeneteket, majd beszélgettek élőben. Meg ha csak egy sziát ír és igazából nincs semmi mondanivalója, az tényleg gáz. Hát beszéld meg vele vagy hagyjad.
2019. nov. 17. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért nem kezdeményezel te is beszélgetést? Mindig csak ő ír rád? Miért nem taliztok gyakrabban élőben? Vagy miért nem hívjátok fel egymást telefonon?
2019. nov. 17. 19:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Agyilag zokni, lehet, hogy csak gügyögni tud. :D Hagyd a pitsába. Mond neki, hogy "Menjél csaja haza magadnak... " :))
2019. nov. 17. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Jól értem, hogy a visszaköszönéssel van problémád? 🤔😲
2019. nov. 17. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!