Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet a lelki zsarolasok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet a lelki zsarolasok ellen fellepni?

Figyelt kérdés

Talalkoztam egy sraccal.

Beszelgettünk chateltünk is utana.

Azutan masnap csak annyit irt hogy szia.(amitöl helotom van, azaz ha ramköszön vki legalabb irnà, hogy minek irt, vagy kerdezne vmit, vagy lenne temaja-mondhatni nekem gy üres szia a halàlom- igy erre most nem irtam vissza)

Erre par ora mulva puffog, hogy szerinte en biztos nem akarok töle semmit (ezt hogy lehet igy összetenni?)es sertödötten azt irja akkor hagyjuk egymast.

Ennek a sracnak nem ez az elsö eset, hogy engem folyamatosan bizonyitasra késztet es azt kell magyaraznom, hogy de szivesen irogatok vele, de akarok talalkozni, de nyitott vagyok folytatni is.

Nos.

Màs hagynà az ilyet a fr.ncba vagy megirna igy ötödjere huszadjara ezredjere is hogy DE erdekelsz, de nyitott vagyok, de akarok talalkozni?

2019. nov. 17. 16:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kellene vele többet foglalkozni.
2019. nov. 17. 16:45
 2/20 A kérdező kommentje:
*egy üres szia
2019. nov. 17. 16:46
 3/20 A kérdező kommentje:

Kb en is igy gondolom mint elsö.

Csak nem tudok elszamolni még igy a lelkiismeretemmel hogy ilyen miatt "dobjak"vkit?

2019. nov. 17. 16:47
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

#3 szóval már egy ideje szánalombol írsz neki.

Mindketten jobban jártok, ha nem írsz neki szánalombol semmit.

Köszönj el tőle kulturáltan és ennyi.

2019. nov. 17. 16:49
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát összekaphatná magát jobban, ha akar valamit, ne csak pufogjon.

Egyébként én hagynám, csak követelőzik, energiát pedig nem akar belerakni.

2019. nov. 17. 16:50
 6/20 anonim ***** válasza:
51%
Molinóval
2019. nov. 17. 16:51
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Hagynám a fenébe.
2019. nov. 17. 16:52
 8/20 anonim ***** válasza:
96%
Ha azt írja neked, hogy szia, az azt jelenti egyrészt, hogy köszön/van hajlandósága veled beszélgetni/itt van. Ha erre írsz egy sziát te is, akkor azzal visszajelzed, hogy nálad is ugyan az a helyzet és lehet beszélgetni. Ha nem írsz vissza, az azt jelenti, hogy vagy nem vagy jelen vagy nincs kedved beszélgetni.
2019. nov. 17. 16:55
 9/20 anonim ***** válasza:
95%

8: egyetértek...

Nem is értem ezen mit kell kiakadni. Nekem is van olyan ismerősöm, aki mindig csak rámír, hogy "cső" vagy "szia" és, ha reagálok akkor kezdi el, hogy miért írt rám.

Mi ezzel a probléma?

2019. nov. 17. 16:58
 10/20 A kérdező kommentje:

De ö nem azert sziazik mert az varja mikor vagyok online hogy megbeszeljünk valamit.

Hanem hot celtalanul a semmibe.

Amugy en is azt latom hogy a lelki zsaroöason kivül nem tesz bele semmit.

Miert nem azt irta pl szia tudunk e vmikor összefutni pl kavezni

Vagy szia van egy ötletem ha raersz megirom

Ehelyett a nyivakolas megy

Nem szanalombol irkaltam neki. Engem Tényleg erdekel(t) a srac, az ilyenjeivel meg teljesen lejövök rola.

2019. nov. 17. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!