Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet a lelki zsarolasok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet a lelki zsarolasok ellen fellepni?

Figyelt kérdés

Talalkoztam egy sraccal.

Beszelgettünk chateltünk is utana.

Azutan masnap csak annyit irt hogy szia.(amitöl helotom van, azaz ha ramköszön vki legalabb irnà, hogy minek irt, vagy kerdezne vmit, vagy lenne temaja-mondhatni nekem gy üres szia a halàlom- igy erre most nem irtam vissza)

Erre par ora mulva puffog, hogy szerinte en biztos nem akarok töle semmit (ezt hogy lehet igy összetenni?)es sertödötten azt irja akkor hagyjuk egymast.

Ennek a sracnak nem ez az elsö eset, hogy engem folyamatosan bizonyitasra késztet es azt kell magyaraznom, hogy de szivesen irogatok vele, de akarok talalkozni, de nyitott vagyok folytatni is.

Nos.

Màs hagynà az ilyet a fr.ncba vagy megirna igy ötödjere huszadjara ezredjere is hogy DE erdekelsz, de nyitott vagyok, de akarok talalkozni?

2019. nov. 17. 16:43
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
5 ösnel a pont ugy erzem.
2019. nov. 17. 17:09
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom kérdező...nekem abból, hogy órákig nem reagálsz, az a képzettársításom, hogy elég passzív vagy vagy esetleg te magad őt nem is keresed. Ilyen helyzetekben túl nagy erőlködést szerintem ne várj.
2019. nov. 17. 17:40
 13/20 anonim ***** válasza:

"Csak nem tudok elszamolni még igy a lelkiismeretemmel hogy ilyen miatt "dobjak"vkit?"

Mer'? Milyen indok kellene még? Verjen meg, vagy mi? Nem érzed azt, hogy összeilletek, ennyi.

2019. nov. 17. 17:50
 14/20 Noren1989 ***** válasza:
Mi lenne, ha elküldenéd végre a getcibe????
2019. nov. 17. 17:57
 15/20 anonim ***** válasza:
Ez lenne a lelki zsarolás? :D
2019. nov. 17. 18:00
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én ha valakinek azt írom "szia", akkor arra várok, hogy ha ráér visszaköszön. Ha nem ér rá, akkor probálkozok máskor.

A hisztit nem értem csak részéről, én a helyében a második reakció nélküli próbálkozás után hagytalak volna a fenébe..

2019. nov. 17. 18:39
 17/20 A kérdező kommentje:

Nekem a szia az nem probalkozas.

Az nekem az, hogy ödaböffentett nekem vmit.

A környezetemben mindenki letudja irni a szia utan hogy miert keres.de tenyleg mindenki. A csaladom barataim suliban kollektiva, senki nem dob be egy üres sziat.

Ninxs mire valaszolni reagalni nala.

Majd kiprobalom mar en is irom a fönöknek hogy szia. Csak ugy bedobom napközben. Mert mért ne ugye. Kivancsi vagyok erdeklem e :D es ha nem ir vissza megsertödöm es azt hiszem nem akar velem dolgozni.

Tenyleg nem passzolunk. Felejtös.

Csak felcsesz màr a srac. Mas semmi.

2019. nov. 17. 20:55
 18/20 A kérdező kommentje:

14 honnan veszed hogy nem küldtem el?

Visszadobtam neki a labdat ha ö ezt hiszi hàt higyje.

En nem fogok ezzel szorakozni mindvegig.

Ha vki nem erti meg amit egyszer (ill többször!!)mar elmondtam szemtöl szembe hogy szivesen talalkozom ujra, akkor nem erti meg.

2019. nov. 17. 21:07
 19/20 A kérdező kommentje:

15 igen

Amikor a masikat sarazod csak mert nem irt vagy bnökkel van es nem veled stb. Korlatozni akarod pszichikai terror. Az ilyenek, hogy biztos mert nem szeretsz mert ök fontosabbak meg nem irsz mert biztos nem szàmitok. Engem ne terrorizaljon.

2019. nov. 17. 21:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Kimondani a véleményedet, és elküldeni a HPF-be.
2019. nov. 17. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!