Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 36 éves férfi még mindig a 18-20 éves kis fruskákra hajt (és sikerrel), az az ember szerintetek már gáz?
Egy gimisnek bizony egy felnőtt, szőrösebb, ráncosabb, izmosabb/nagyobb darab ember bizony bácsi! Én fel tudtam fogni, akármilyen jóképű színész is volt a bácsi, hogy nem egy ligában játszunk. 18 évesen az járt a fejemben, hogyha majd felnövök(elvégzem az egyetemet, lesz valódi állásom, külön háztartást tartok fent), akkor majd valamikor olyan férjet szeretnék, akkor illene hozzám!
Utálom, hogy a gyerekekkel a sok hiú, öregedni nem akaró már 20 év korkülönbséggel sem akarja bácsiztatni-néniztetni magát. Nekem tetszett a korosztályok életkorszerinti elzárt rendszere. Manapság meg az 50es tanítót is tegezik a 12 évesek, szerintem emiatt alakulnak ki több korosztálybeli kalandok.
Szóval jah, egy 12 évvel idősebb tudja csak, hogy simán a lánya lehetne az adott csaj, hisz 12 éves kortól legális a szex(sajnos) a gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!