Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért ilyen irreálisak a nők elvárásai?
Na ha ilyen baromi könnyű manapság a házimunka akkor miért is nem képes rá a legtöbb férfi? 2 gombnyomás? A ruha nem vasalja ki magát, a padló nem porszívózza, nem mossa fel magát, a ruha nem repül be és ki a mosógépbe, a por nem törli le önmagát, az ágy nem veti be magát, az edények nem szállnak be és ki maguktól a mosogatógépbe, szekrénybe. A napi min. 1 óra főzésről nem is beszéltem. Ja, lehet rendelni, hát egyen moslékot akinek ízlik.
Nőrokonok, mennyi van, 10db? Mennyi őszinte? Mennyivel élsz egy háztartásban? Én a munkámból kifolyólag legalább ezer nő történetét hallottam, de ugyanígy az ismerőseim, szomszédaim, akikhez átjárok látom, hogy mi a helyzet.
Elkezdtem kifejteni megint, hogy mit gondolok, de kezdtem úgy érezni, hogy neked mindegy már. Te nem akarsz máshogy gondolkozni. Vagy csak sima troll vagy.
Tudod hol van értelme aranyásónak lenni? Fejlett országokban.
Ha trollkodsz akkor folytasd azt amit eddig, de ha nem trollkodsz akkor válaszolj nekem egy kérdésre kérlek.
Áruld el azt, hogy miért van az hogy az egyik munkás pasinak összejön a nő a másiknak nem.
És áruld el azt, hogy az egyik gazdag pasi miért csak aranyásókat tud bevonzani, a másik meg normális feleséget talál magának.
Remélem nem felejti el senki, hogy egy párkapcsolat kettő emberből áll és még ha nem is olyan nőket/férfiakat talál a másik amilyet akar, annak jelentése van. Ha csak sikertelen kapcsolataid vannak, csak alkesz pasikat találsz, csak hisztis phitsákat találsz az jelent valamit.
"Áruld el azt, hogy miért van az hogy az egyik munkás pasinak összejön a nő a másiknak nem.
És áruld el azt, hogy az egyik gazdag pasi miért csak aranyásókat tud bevonzani, a másik meg normális feleséget talál magának."
Az egyik jól néz ki. A másik nem.
Az egyik megelégszik az aranyásóval. A másik pedig tök mindegy milyen nővel van,annak a nőnek is a pénz számít. Akkor miért is jön össze gazdag pasival? Naaaaa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!