Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi a fő oka, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a fő oka, hogy néhány férfinak olyan nehezére esik szexuális kapcsolatot kialakítani egy nővel?

Figyelt kérdés
2019. nov. 16. 10:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
mert nincs jó dumám.44f
2019. nov. 16. 13:34
 12/15 anonim ***** válasza:
50%
Igénytelen, impotens, mindkettő.
2019. nov. 16. 18:25
 13/15 anonim ***** válasza:
6%

Sokan félreértik a kérdést. Az én olvasatomban a kérdező arra kíváncsi, hogy miért esik nehezükre néhányuknak és nem az, hogy miért sikertelenek.

Nekem akkor esik nehezemre, ha nem érzek vonzódást a nő iránt. Ha nincs meg a kémia, illetve ha nem érzem a nő részéről az elfogadást és az irántam való vonzalmat.

És ehhez nem elég, sőt, nem is feltétlen kell szépnek lenni. Egyik félnek sem.

Volt olyan barátnőpróbálkozásom, ahol a nő nem volt csúnya, de annyira kritikus, hibakereső, vizsgáztató attitűdje volt, hogy amikor mégis "oda" jutottunk, lefagyott a program és konkrétan képtelen voltam bármire is. Pedig nem vagyok impotens, mert aztán itthon önkezűleg megoldottam magamnak és működött.

De ha nincs meg az illető nővel egy kölcsönös és valódi vonzódás, akkor semmi. Pont ezért nem hiszek a prostihoz járásban sem. Akármilyen szép legyen, akármilyen jó színész is legyen, mint barátnő feeling, a tudatalatti leveszi, hogy mi a szitu.

2019. nov. 21. 04:40
 14/15 anonim ***** válasza:
6%
4-es és a 13-as írta le jól. Egyszerűen sok férfi nem a farkával gondolkodik. Ha nincs vonzalom vagy szerelem akkor nem is megy vagy nehezen.
2019. nov. 21. 17:13
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Félénkség. Meg hogy rossz stratégiát választanak.
2019. nov. 23. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!