Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a fő oka, hogy néhány férfinak olyan nehezére esik szexuális kapcsolatot kialakítani egy nővel?
Sokan félreértik a kérdést. Az én olvasatomban a kérdező arra kíváncsi, hogy miért esik nehezükre néhányuknak és nem az, hogy miért sikertelenek.
Nekem akkor esik nehezemre, ha nem érzek vonzódást a nő iránt. Ha nincs meg a kémia, illetve ha nem érzem a nő részéről az elfogadást és az irántam való vonzalmat.
És ehhez nem elég, sőt, nem is feltétlen kell szépnek lenni. Egyik félnek sem.
Volt olyan barátnőpróbálkozásom, ahol a nő nem volt csúnya, de annyira kritikus, hibakereső, vizsgáztató attitűdje volt, hogy amikor mégis "oda" jutottunk, lefagyott a program és konkrétan képtelen voltam bármire is. Pedig nem vagyok impotens, mert aztán itthon önkezűleg megoldottam magamnak és működött.
De ha nincs meg az illető nővel egy kölcsönös és valódi vonzódás, akkor semmi. Pont ezért nem hiszek a prostihoz járásban sem. Akármilyen szép legyen, akármilyen jó színész is legyen, mint barátnő feeling, a tudatalatti leveszi, hogy mi a szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!