Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mosolyog rám néhány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mosolyog rám néhány srác fizeteskor, ha nem lépnek semmit?

Figyelt kérdés

Eladó vagyok, és vannak, akik nagyon gyakran jönnek.

Látszik, hogy zavarban vannak, mindig ilyen szégyenlősen mosolyognak, kb. dadogva szólnak hozzám.

Az ilyen miért van? Miért nem kérdezik meg a nevemet pl vagy ilyesmi?

2019. okt. 10. 21:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem merik. Ők csak messziről rajonganak érted.
2019. okt. 10. 21:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom lehet bejössz nekik, de kezdeményezni meg nem akarnak/terveznek.
2019. okt. 10. 21:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert van, aki mosolyog másokra. Jesszus!
2019. okt. 10. 21:56
 4/14 anonim válasza:
Hátha adsz nekik kedvezményt.
2019. okt. 10. 21:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az eladók kb kötelességből mosolyognak, nem azért, mert tetszik nekik a vevő. Gondolom fordítva is így gondolhatják, hogy "illendő", vagy "csak úgy" rádmosolyognak. Esetleg viszonozzák a te mosolyod. Nem kell túlkombinálni.
2019. okt. 10. 22:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Talán nem mernek merik megkérdezni.

Velem is van sokszor,hogy látok egy helyes lányt,de nem merek kezdeményezni.

2019. okt. 10. 22:37
 7/14 anonim ***** válasza:
53%
Én is mosolygok, néha zavarban vagyok ha szép egy eladó lány. Viszont nem jönnék össze eladóval.
2019. okt. 10. 22:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt eladó lány aki tetszett. Idővel kiderült, hogy kötelességből volt velem olyan kedves, mert törzsvásárló vagyok. Azóta az eladókra nem tekintek, csak eladóként, még ha tetszik is 1-2. Nem akarok senkit kényelmetlen helyzetbe hozni. Ez olyan helyzet, amiből nehèz jól kijönni.
2019. okt. 11. 00:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Amúgy nagyjából milyen idős vagy?
2019. okt. 11. 01:09
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem az lenne a normális világ ahol nem azért kérdezik meg hogy miért mosolygunk valakire, hanem azt, hogy miért nem...

Az okokat már leírták:

- elsősorban vásárolni mennek, szimplán kedvesek és mennek is tovább;

- nem tudják eldönteni, hogy a mosolyod csak a "hivatali" egyenmosoly mint minden vevőre vagy egyedileg nekik szól;

- zavarban vannak, nem mernek kezdeményezni.

Vágd át a gordiuszi csomót, ne csak mosolyogj, szólalj is meg, mondj valami kedveset, személyest (nem tudom mit árulsz, de pl. ha élelmiszer bor és pezsgőt vesz, akkor "látom buli lesz, jó is ahhoz a pezsgő, szeretek én is bulizni"), adj egy kis támpontot ami mentén már el tudnak indulni.

2019. okt. 11. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!