Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mosolyog rám néhány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mosolyog rám néhány srác fizeteskor, ha nem lépnek semmit?

Figyelt kérdés

Eladó vagyok, és vannak, akik nagyon gyakran jönnek.

Látszik, hogy zavarban vannak, mindig ilyen szégyenlősen mosolyognak, kb. dadogva szólnak hozzám.

Az ilyen miért van? Miért nem kérdezik meg a nevemet pl vagy ilyesmi?

2019. okt. 10. 21:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

Utolsónak totálisan igaza van, egyszerűen nem tudják, hogy csak hivatásból mosolyogsz-e rájuk és ha így van, ők meg kezdeményeznek, az kellemetlen lenne mindkettőtöknek.

Ha tetszik valaki, nyugodtan kezdeményezhetsz te is. Nekem személy szerint elegem van ezekből a már rég idejét múlt szokásokból, hogy a kezdeményezés a férfi dolga. Miért? Anno azért volt, mert a nők teljesen más társadalmi helyzetben voltak. Miért nem tudunk már végre alkalmazkodni a korunkhoz? Már nem ott tartunk. Egyenlő jogok vannak, mindenki dolgozik, mindenkinek van egzisztenciája, mindenki kimutathatja, ha tetszik neki valaki, nem értem mi ezzel a baj. Elsősorban emberek vagyunk mindannyian, és csak ezután nők és férfiak.

Főleg a te helyzetedben, hogy nem tudják hivatalból mosolyogsz-e, ez egy speciális szituáció, ahol azzal tudod áthidalni a problémát, hogy egyszerűen te szólítod meg őket.

2019. okt. 11. 04:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Mert mások azért panaszkodnak, hogy pénztárosok és mindenki kikezd velük.
2019. okt. 11. 05:07
 13/14 anonim ***** válasza:
7: Miért nem jönnél össze eladóval? Én mérnök vagyok, bármikor szívesen randiznék eladóval vagy pénztárossal.
2019. okt. 11. 06:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is szoktam mosolyogni a pénztáros lányokra ha fizetek náluk, de ettől még nem biztos, hogy akarok tőle bármit is, viszont ettől független vannak akik zavarba jöhetnek tőled, mert tetszel nekik, de lehet símán van, aki csak kedvességből mosolyog. 36F
2019. okt. 11. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!