Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen az ideális férfi számotokra külsőre?
Szerintem azért nincs senkim, mert a külsőmmel van a baj. Ezért kérdezem, hogy milyen az ideális kinézetű férfi számotokra, illetve milyen ruhákat preferáltok egy férfin? Köszönöm a válaszokat! :)
26/F
Az ilyen kérdésekre mindig akkor válaszolok, mikor elég magas a százalékom, mert szinte biztos, hogy csutkára le leszek pontozva azok által, akik nem felelnek meg nekem. Nyugi, srácok, nekem nem kell megfelelni, megtaláltam már azt, aki megfelel az elvárásaimnak, nem vagyok "piacon". :)
-legyen nálam (170 cm) magasabb
-látszódjon rajta, hogy sportol. Nem kell kockahas, de legyen valami kis tónusa, fognivaló, nem túl puha combja, karja. A párommal is együtt edzünk, nekem fontos ez az életvitel, ha nem is szigorú diétával
-rövid haja legyen (ne kopasz, olyan 2-4 centis) waxolható, vagy zselézhető
-mosolygós, szép mosollyal (nem baj, ha gyárilag sárgás a foga, ahogy az sem, ha nem egyenes a fogsora. Ápolatlan ne legyen és hiányos)
-lehetőség szerint szakáll és borosta nélkül. A 3-4 napos borosta még oké.
-ruhatár egyszerű (nem a metroszexuália fiús, hanem bármelyik h&m vagy c&a, f&f stb alapdarabjai. Nem baj, ha van rajta néha egy-egy szín, de ne legyen papagáj meg cibbon stílusú. A cipőből is a szolidabbat preferálom az ilyen bazinagy, színes cipőket) óra mindegy, sapi mindegy, ing szexi, de nem muszáj)
-rövid, nem rágott körmök
-finom illat. Semmi extra, de dohány vagy izzadságszaga ne legyen.
-szemüveg mindegy, jó kerettel biztosan szexi
-kabát mindegy, bár páromat átszoktattam a susogós dzsekiről szövetkabátra.
-rágó vagy mentolos cukorka preferált.
-a bőre legyen tiszta (nem makulátlan, de pontosan tudom, hogy milyen az a pattanásos bőr, ami az igénytelenség miatt pattanásos) az aknéval nincs mit kezdeni, azt tudom sajnos. Nem kizáró ok egyébként sem
-a szemöldöke ne érjen össze. Ezen kívül jobb, ha nem szedi, nagyon furán áll a srácoknak a szedett szemöldök, nem tetszik.
-fülbevalót ne. Nyaklánc, óra nekem mindegy
-a bőrét ne hagyja kiszáradni/elzsírosodni. Naponta egyszer - kétszer a fogmosással együtt nem fáj ám arcot mosni és krémezni...
-ne legyen korpás vagy zsíros a haja. Gusztustalan.
-ne harapdálja a körmeit meg a száját. Körömolló és szőlőzsír is van a világon.
-borotválkozni csak az arcánál-nyakánál és odalenn szükséges
-a saját méretének megfelelő ruhát hordjon. A vállnál a vállvarrás a vállcsúcsnál legyen, a nadrágnál fenék-ágyéktájt ne legyen buggyos az öv összehúzása miatt, egy normális nadrág kicsivel a boka alá ér, nem teljesen szűk, de nem trapéz szárú. Csak az inget tűrjük be, abból is csak a hosszabbat. Nem muszáj tökéletesen passzolnia, hiszen a sztenderdméretek nem erre lettek kitalálva, ellenben a rapperszerű bő tunikák meg a p*csagatyák gusztustalanok.
-a vicces mintájú zoknik jópofák. Nem elvárás, de lehet rajtuk mosolyogni.
-tetoválás mindegy, de aki ezen spórolni akar, annak inkább ne legyen
-piercing mindegy, a fültágító egy méret fölött taszító
Jensen Ackles, Ryan Reynolds, Nick Jonas
Ezek az IDEÁLok, tehát ideális esetben így néznek ki akik bejönnek. Ezek 10/11-esek számomra, de ez NEM azt jelenti hogy kizárólag ilyenekkel jönnék össze. Sőt, nem is célom h a tökéletes arcú tökéletes testű pasit keressem. Amúgy is általában ha nekem bejön egy fiú/férfi akire én azt mondom h 10/9 vagy 10/10, az a barátnőimnek csak 10/6 vagy 10/7 .
A sok nagyonokosnak, aki kioktatva ír lekezelően: a kérdező nem "Az" ideális férfit, hanem az egyes lányok SZÁMÁRA ideális férfit kérdezte.
Utolsó:
Nick Jonas mitől 10/11? Tucatjával szaladgálnak ilyenek az utcán, suliban, erősen a középkategória:
Itt kifejezetten taszító, mexikói bandatag arca van:
Nem a 10 évvel ezelőtti Jonas-sorozat a kiindulási pont.
Ha őszinte, kedves, melegséget sugárzó szeme, tekintete van.... a többi részletkérdés.
Egy valami tölt el undorral, ha egy hapsi vékony, semmi izom, de nagy a hasa és görbe a testtartása. (Pl Kirk a Szívek szállodájában)
De ha egy férfi nem túl vékony, kb 90-100kg körüli az kellemes lenne pl ölelkezésnél... :)
Ruházatban pl a favágós stílus nekem nagyon tetszik: a farmer tuti befutó, fehér póló, kockás ing, hmmm, fincsi.... :D
Külsőre legyen kék vagy barna szeme , barna haja lehet sötét is, valamennyivel legyen magasabb bár ez nem nehéz mert alacsony vagyok ha 170 cm az is jó, alkatra lehessen rajta mit fogni ne legyen vékony mint én. Szeretem a biztonság érzetet ha megölelem. És ami a legkedvencebb az a borosta vagy a kis szakáll, egyszerűen imádom. Mellkas szőr is jöhet ,nem is szeretem ha egy férfi túlzottan borotválja magát.
Ruha mindegy egy tök egyszerű póló vagy ing egy farmerrel sportcipővel nekem oké csak ápolt legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!