Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ha az elmúlt 10 évben nem dolgoztam, mert elhagytam magam (depresszió, önbántalmazás, önsajnáltatás), akkor én már nem számíthatok komoly kapcsolatra?
Egyébként nem olyan rég volt az első munkám, viszont az nem annyira jött be, és ma megyek állásinterjúra. Szóval most már tudom, hogy változtatni kell az életemen. De viszont tudom, hogy nyugdíjam soha nem lesz. Hiszem jobb esetben is 32-33 évet dolgoznék már 65 éves koromig.
Így hogy soha nem dolgoztam, nincs semmim, 31 évesen van még esélyem arra, hogy szeressen valaki?
Egy ismerős 42 eves koráig masszív alkoholista volt.
Most menő szakember, mindenki vele dolgoztat a környéken. Sose késő. Ez csak rajtad múlik, de amíg depresszióval mentegeted a lustaságod nem fog menni.
Férfi vagyok, de nem érzem úgy, hogy feltétlen esélytelen lenne. Mert arról nem kell senkinek kifejezetten tudnia, hogy dolgoztam e. És mi van ha nem? Ha találok munkát és becsületből csinálom, fent tudom tartani magam, szerintem fél siker egy normális életre. Most voltam az interjún, most már csak reménykednem kell, hogy felvegyenek.
Csak sajnos egy embert keresnek, és sok a jelentkező állítólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!