Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennek mi értelme, így fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek mi értelme, így fog velem kicseszni az élet örökké? (nem önsajnáltatás, csak nem értek dolgokat)

Figyelt kérdés

1. Még gimiben kezdődött, egy lány, akibe szerelmes voltam és ő is belém. Aztán egy random partin elvesztette a szüzességét.

2. Aztán 1 évvel később lett egy fantasztikus barátnőm, vele a szülei miatt ért véget, egyik napról a másikra pénzéhessé nevelték a lányt luxuskocsiról szőtt álmokkal...vége lett.

3. Jött még egy lány, 1,5 év pihenő után. (teljes szex és minden mentesen eprsze). Ez a lány ugyanezt játszotta el velem, mint az első. Remek, elvileg én voltam a "tökéletes", a jóképű, kedves fiú, aztán mielőtt még egy csók is esett volna lefeküdt valami random csávóval, csak úgy. Ebbe majdnem belehaltam.

4. Itt még élek, igen. Pár hete én írtam ki egy kérdést egy lányról, aki a moziban dolgozik és megszeretném ismerni ugye.

Összekaptam magam. Sikerült is! Remek, úgy nézett ki 23 évesen, végre itt a nagy szerelem.

Megmutattam neki mindent, én nem vagyok egy tahó, hogy taperoljak egy nőt, vagy arra gerjedjek, hogy első randin lecuppantson. Ilyen eszembe sincs.

Tehát alakul.

Megmutattam neki a könyveimet, zenéket hallgattunk közösen. Egy értelmes lánynak ismertem meg, tudtam vele beszélgetni.

Gyűjtök régi antik tárgyakat, szőnyegeket, elég magas szinten rajongok ezekért a dolgokért, volt egy varázslatos napunk egy antikváriumban.

Aztán jött valami hétvége, valami Édes Napok fesztivál.

Aznap külön voltunk, de elvileg már jártunk (csók is volt), hisz ki is mondtuk. Nagy tömeg, én csak átvágni készültem, mert egy könyvet vittem rokonomnak.

Meglátok 4-5 srácot, köztük a lánykát.

Gondoltam odamegyek, ráköszönök, biztos barátai stb;

Erre azt látom, hogy az egyik fiú ölelgeti, de úgy rendesen, úgy érezhetően, fenekét is megfogva (ami szerintem publikusan abszolút tahóság).

Odamentem, és kiderült, hogy ő most még bizonytalan, próbálkozik. Mintha nem is az a lány volt, akit megismertem.

Leblokkoltam és elrohantam, el egy közeli erdőbe, hogy ronggyá bőgjem magam.

Mit csináljak mégis? Teljesen elvesztettem a hitemet abban, hogy nekem valaha is ki fog jutni egy rendes lányka magam mellé.

2018. jún. 3. 05:07
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Rövidre próbáltam fogni, bocsi ha hosszú lett még így is.

Napok telnek el azóta, hogy semmit se alszok, pédlául a mai.

Valakinek jobb élettapasztalata van?

2018. jún. 3. 05:10
 2/18 anonim ***** válasza:
73%

Az a baj, hogy töketlen vagy.

Senki nem kíváncsi erre a kényszeres "majd én megmutatom, hogy nem vagyok tapló" c nótára.

Szerintem kezd azzal, hogy bevallod saját magadnak is:

Félsz a pi nától!

Mikor oda kellene már lépni, berezelsz, aztán akkor kitalálod, hogy jaj nem, mert nem vagyok tapló.

Hát nem vagy tapló, de jó nagy balek vagy.

2018. jún. 3. 05:48
 3/18 anonim ***** válasza:
84%

Gratulalok ketteske. Ajanlgasd csak neki azt a nogyulolo blogot, aztan a kerdezo is egy alpari gyoker lesz, elkezd begolyozni, elkezdi hangoztatni, hogy a nok miatt nem jut pnahoz, aztan majd errol irogatja itt kis a kerdeseket.

Kerdezo, legyel egy kicsit hatarozottabb, a tul jofiusag sem vezet sikerhez.

Most ismerkedtem nemreg egy sraccal, nagyon egy hullamhosszon vagyunk gondolkodasilag, es kiderult, hogy az osszes lany szinte, akikkel eddig ismerkedek, volt baratja, csak letagadta. En nem mindig eroszakos taplokkal talalkoztam, akik mindig taperoltak es le akartak fektetni... :D

Aztan talalkoztunk es egeszen jol elvagyunk. .egjegyzem, elso randin lefekudtunk es meg mindig beszelunk, nem lettem az utolso rbanc a szemeben.

2018. jún. 3. 05:59
 4/18 anonim ***** válasza:
84%
Mi bajod van? Miert lennek rbanc? :D Ket pasival voltam eddig es 22 vagyok, te meg vagy vegigdgtad a fel varost, vagy kamuzol...
2018. jún. 3. 06:21
 5/18 anonim ***** válasza:
84%

"Megmutattam neki a könyveimet, zenéket hallgattunk közösen. Egy értelmes lánynak ismertem meg, tudtam vele beszélgetni.

Gyűjtök régi antik tárgyakat, szőnyegeket, elég magas szinten rajongok ezekért a dolgokért, volt egy varázslatos napunk egy antikváriumban."

Egyértelműen barátkozol. Varázslatos nap egy antikváriumban? Ekkora baromságot én még nem is hallottam. Szedd már össze magad és tényleg növessz tököt magadnak!

2018. jún. 3. 06:22
 6/18 anonim ***** válasza:
79%

Légyel férfi,egy nőt nem antikváriumba viszünk plusz èrezze a fèrfiasságot benned.

Sokat kell még tanulnod.

2018. jún. 3. 06:36
 7/18 anonim ***** válasza:
86%

3.Szerintem te drámázod túl az egészet. Mibõl gondolod, hogy “random csávók”. Talán már azelõtt volt köztük valami, csak te nem tudtál róla? Csak számodra random csávók, a lány attól még számára még nem az. Köztetek volt egyáltalán valami? Mert ha nem akkor nem kellene megcsalás miatt picsogj (legalábbis az az érzésem, hogy úgy akartad felvázolni, mint valami megcsalást). Én sem értelek téged már bocccs, de ha csók sem történt köztetek, akkor miféle kapcsolatról vagy szerelemrõl beszélsz?????

4. Kissé nevetséges dolgokat irsz, amikor mégcsak ismerkedsz egy lánnyal, akkor nem kellene beleélned magad a “nagy szerelembe”. Gondolom a mozis lánnyal sem csókoloztál, nem volt köztetek semmi. Ezt sem kellene így megcsalásnak beállítani azután:D

1. Mibõl gondolod, hogy a lány is beléd? Vagy te belé? Ugyanazt el kell mondani neked, mint bármelyik agyilag éretlen tininek:D Ne keverd a szerelmet a vonzalommal!!!! Egyik esetben sem!!!!! Ez mind NEM olyan mélységes nagy szerelem, mint aminek te képzeled, szerintem egyik lánnyal sem jutottál el oda, hogy igazi kapcsolatnak lehessen nevezni, csak ismerkedtél, rögtön beleélted magad és vége lett. Nem kell gyerekesen túldrámázni RANDOM lányokat. Vicces, hogy sokat használod ezt a szót a szövegben, de az eszedbe sem jut, hogy te is random csávó vagy egy lánynak, akivel mégcsak ismerkedsz. Annyira különlegesnek hiszed magad, hogy azt hiszed, hogy csak úgy becsöppensz valakinek az életébe, még jóformán párkapcsolat sincs köztetek, de te már olyan sokat kéne jelentsél nekik.

2. Fantasztikus mese író lennél. Szerintem ez inkább úgy volt, hogy nem ismerted ki a lányt az elején, valamit beképzeltél róla, aztán kiismerted idõvel. Mi ez a szöveg, hogy “egyik napról a másikra pénzéhessé nevelték”. Te hallod magad?:D Az lehet, hogy a szülei nagy hatással vannak a lányra, de senkit sem nevelnek “egyik napról a másikra”. Érdekes dolgokat beképzelsz magadnak, elég színes a fantáziád.....

2018. jún. 3. 07:02
 8/18 anonim ***** válasza:
45%
Kamu a kérdés. Antikváriumban nem lehet régi tárgyakat meg szőnyegeket kapni.
2018. jún. 3. 07:02
 9/18 anonim ***** válasza:

#9 Az elõbbi szöveg elején elírtam:

*attól még a lány számára nem az*

2018. jún. 3. 07:03
 10/18 anonim ***** válasza:
46%
# 12 Minden pasi gáz. Hát igen, ezzel le is van tudva a probléma.
2018. jún. 3. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!