Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak még, van értelme?
Figyelt kérdés
Tavaly megismertem egy fiút, igaz elég nagy vihar volt a fejemben, sok bolondságot is írhattam szegénynek, amivel elijjeszthettem, így félbe is szakadt az ismerkedés, nem álltam készen egy kapcsolatra. Elég sok idő eltelt már azóta, de valami hozzá vonz, és nem tudom elfeljteni, de nem keres. Van egy olyan érzésem, hogy fogok vele találkozni egyszer és emiatt nem ismerkedem fiúkkal, mert olyan erős a remény bennem. Egy részt nem látom értelmét a dolognak, de mi van HA...2018. márc. 31. 20:36
1/3 Varga Lilian válasza:
Keresd fel és megtudod milyen reményeid lehetnek. HA lehetnek
3/3 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd bővebben?
2018. ápr. 2. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!