Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban szeretnének gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban szeretnének gyereket a 35 feletti nők?

Figyelt kérdés

Csupán azért bátorkodom ezt megkérdezni, mert az eddigi randijelöltjeim szerint (tisztelet a kivételnek) kizáró okok egy komoly kapcsolatra:

-ha magas sarkút vesznek fel és van 2-3 cm eltérés az ő javukra (175 centivel nem vagyok törpe). Bár magas sarkú cipővel össze gabajodva még senkit nem láttam családot alapítani.

-ha nincs borostám és úgy megyek randira, ha van borostám és úgy megyek randira

-ha a munkám a közélethez és a szociális szférához köt

-ha munkaidőben nem tudok fél órát csevegni telefonon vagy azonnal válaszolni a messenger üzenetekre :D

Az én kritériumaim: szimpi legyen a hölgy és akarjon gyereket

Más férfitársam is átélt már hasonló szériát, mint az enyém?:D

Jahh és a végére: kései 30-as vagyok, akinek eddig azért nem jött össze a family, mert akivel szerette volna az jó pár év után kifarolt a dologból.

2019. nov. 14. 23:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Azert, mert valaki komoly kapcsolatot akar, nem fog összejönni olyannal, akihez nem vonzódik.

A 2-3-4 pontot én sem értem.

2019. nov. 15. 00:19
 2/13 anonim ***** válasza:
38%
Azért nem akarok mert sok nyuggel jár,es nem értem.neked i a vonzó ebben. Sok szülő megbanja,es nem is birnak a saját gyerekukkel.
2019. nov. 15. 01:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A fent felsorolt "okok" csak olcsó kifogások, amit azért mondtak mert nem volt elég vér a pucájukban azt mondani, bocs nem jössz be. Van ez így, még a legnagyobb Casanova sem jön be mindenkinek, kap időnként kosarat.

Az, hogy gyereket, családot szeretnél természetes. Viszont egy randin talán ne azzal kezd "helló ha szimpik vagyunk egymásnak akkor 1 éven belül szüljél nekem". Ismerkedj kötetlenül, szabadon, feszültségek, elvárások nélkül - s ha megtalálod a másik feled akivel jól érzitek magatokat, akkor szinte 100% hogy akarni fog majd gyereket.

2019. nov. 15. 01:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre a válasz: igen én például szeretnék, ha úgy alakul. Az ember húszas évei (legalábbis az enyémek) arról szólnak, hogy magát szedje össze, lelkileg-anyagilag-tanulmányilag. Ha még az is rizikós, hogy hol és miből fogok stabilan élni, csak nem gondolja senki, hogy gyerekkel akarok bohóckodni? Édesanyám majdnem elmúlt 40, mikor engem szült. Megtapasztaltam a késői gyerek-lét előnyeit, semmiképp sem csinálnám másképp. A családban több példát is láttam 30 fölött jóval családalapításra. Nekem ez sokkal szimpatikusabb, mint az, amikor egy szülő annyira nem ismeri magát meg annyira kiéletlen, hogy a gyerek issza meg a levét, normális tartalékok és háttér nélkül, valami komolytalan kapcsolatban. Jó volt úgy felnőni, hogy maximális figyelmet szenteltek nekem, szinte egy percre nem hagytak egyedül a szüleim, csomót utazgattunk, mert volt rá pénzünk, mehettem a legjobb egyetemre, lehetett saját lakásom 30 éves korom előtt... A többiek szenvedését elnézve rettenetesen hálás vagyok és úgy gondolom, ebben közrejátszott az is, hogy érett szülők vállaltak. Persze kinek a pap...

A leírás részed viszont nettó hiszti és nem annyira tolerálom az ilyen embereket, szóval ne vedd sértésnek, de a helyedben nem reménykednék abban, hogy 30 fölött bármi változni fog magától... Másrészt családot megszállottan akarni úgy, hogy azt sem tudod, kivel... Ehh.

2019. nov. 15. 04:45
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Hogyne szeretnének....ha szerelmesek a férfibe. Ha nem tud beléd szeretni, nem veled akar gyereket. És akkor mindegy milyen indokot mond, mert másnak ugyanezeket simán elnézi. Arról van szó, hogy nem tud beléd szeretni és akkor ne is erőltesd a családot. Csak azzal, aki téged akar.
2019. nov. 15. 05:59
 6/13 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy le kellett volna írnom: nem, a randikon nem rohanok le senkit azzal, hogy nekem család kell, és nem is fogom ezt tenni. A beszélgetések alatt valamennyire le lehet szűrni, hogy ki milyen irányba gondolkodik.
2019. nov. 15. 07:39
 7/13 anonim ***** válasza:

Én 30-as éveim közepén járok és minden vágyam, hogy végre anya lehessek egy olyan férfi mellett aki elfogad és szeret. Tehát igen, létezik olyan nő aki szeretne gyereket 35 évesen.

Az okok meg mondvacsinált gyerekes dolgok szerintem.

2019. nov. 15. 09:51
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
csak elfelejtik hogy 35 felett 10 ből 1 nőnek lesz egészséges gyereke. Minden 2. nak nem is lehet már. Férfinál 42 évesen is simán lehet, 7 év biológiailag a férfiak javára a dolog (orvosi statisztika).
2019. nov. 15. 10:05
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
8: ez azért már nem igaz. Az átlagéletkor kitolódik lassan 80 évre és társadalmi, illetve biológiai szinten is változik az ember működése. Én azt mondom, az a határ, ami 10-15 éve 35 év volt, ma már legalább 40, inkább 45 évesen jön el. A klímax is inkább a késő ötvenes években jelentkezik, nem az 50-es évek elején... Sokkal jobban élünk, mint 50 éve, ma már természetes 30 fölött gyereket vállalni. A mai 30-asok kívül - belül jobb kondícióban vannak, mint a mai 80 évesek, 50 évvel ezelőtt. Ne beszéljünk már butaságokat, csak az hajszolja ennyire kétségbeesetten, hogy legyen gyerek 30 éves kor előtt, aki manipulálni akar.
2019. nov. 15. 10:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Dehogy szeretnék gyereket,öreg vagyok én már ahhoz :D 35 éves korom előtt sem akartam,akkor még túl fiatalnak éreztem magamat hozzá.
2019. nov. 15. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!