Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 170cm nagyon alacsony?
Figyelt kérdés
2019. nov. 14. 16:36
11/30 anonim válasza:
Magyarán nem vagytok tisztàban 5,10cm eltérésekről.. Ezek nem feltűnő magassàg eltérések Britney és Paris magassàg se feltűnő ennyi..
12/30 A kérdező kommentje:
Adjam fel 172cm magasként?
23F
2019. nov. 14. 17:41
13/30 anonim válasza:
Nottel a kerdes feltevese ota 2 centit, dehogy kell feladni.
14/30 anonim válasza:
Párom 172 centi, én 159.
Lehetőleg ne 170 centis csajoknál próbálkozz.
15/30 anonim válasza:
Figyelj apa, mért kell neked mindenáron ilyen germanoid elitben rugózni? Az a te szerencséd, hogy van még másik 7 milliárd hónad alá befér ember ezen a bolygón, nyisd ki a szemed, olyan közegben ismerkedjél, ahol te vagy a nyerő. A többi meg levegő.
16/30 anonim válasza:
170 cm nő vagyok, mindig 170 körüli pasijaim voltak. Sosem volt belőle probléma. Max kevesebbet hordok magassarkút. Ez nem a világ vége...
17/30 anonim válasza:
Alacsony, de sok lánynak tetszik ez is.
166 vagyok, ha egy pasi csak 168 nekem már az is jó.
18/30 anonim válasza:
Nézőpont kérdése. Nekem pl alacsony vagy (174). Nagyon bejönnek a 180 feletti pasik, de volt ugyanilyen magas párom és vele voltam eddig a legboldogabb az életben :))
19/30 anonim válasza:
Semmit nem szamit. 184 centimet soha nem ereztem kivaltsagnak. Nem a magassagom miatt lett baratnom. :D
20/30 anonim válasza:
Csak itt a Gyk-n megy ez a magasság örület, az életben semmi jelentősége nincs, kivéve az extrémebb eseteket, mikor már tényleg törpe az ember. Ne vetítsd ki azt, ami itt megy a való életre, mert tönkreteszed az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!