Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnák egy olyan lányt aki már a komoly férfit keresi akivel közös jövöt tudna épiteni 25 körüli korban? 25F
Figyelt kérdés
Voltak már kapcsolataim de mind véget ért ilyen olyan okok miatt...egy olyan lányt nem tudok találni úgy érzem aki már meg szeretne állapodni és valóban komoly kapcsolatban lenni!2019. nov. 12. 21:29
1/5 anonim válasza:
Én meg olyan férfit nem találok.. állandóan csak a szex, szex és szex..
2/5 anonim válasza:
#1: komoly kapcsolatban szerintem semmi baj azzal, ha sok és jó a szex. Valakinek ez is a szeretetnyelve, mármint az érintések. A gond a másik fizikai, testi kizsákmányolásával van, amikor csak arra megy rá, ahogy te is írod. Ettől függetlenül lehet komolyan tervezni valakivel, párkapcsolatban, aki szeret szerelmeskedni.
3/5 anonim válasza:
#2 “ komoly kapcsolatban szerintem semmi baj azzal, ha sok és jó a szex.” Én nem is állítottam az ellenkezőjét. Persze hogy jó a jó és sok szex. Csak azt mondom hogy a legtöbben csak szexet akarnak.
4/5 anonim válasza:
Okok, leesett. Hosszú volt a nap. 🙂
5/5 anonim válasza:
Nehéz kiszűrni, hogy ki az, aki az érzelmek miatt szexel és ki az, aki csak kihasználja a másikat. Bárcsak mindenki őszinte lenne, hogy célirányosan lehessen párt/ágypartnert keresnie az embereknek, és ne vesztegetnék az idejüket olyanokkal, akikkel nem egy véleményen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!