Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogyan viselkedjek egy olyan pasival, akinek még nem volt komoly kapcsolata?
Én 29 vagyok, ő 33 éves. Elég félénk és zavarba jövős, de valami mégis megfogott benne. Eddig csak pár hónapos kapcsolatai voltak max, hosszútávú nem volt, mert mindig kikosarazták a nők. Küldöm neki a jeleket és bíztatom folyamatosan, már csókolóztunk is, de mindig csak így spontán találkoztunk, randizni nem hívott... Sőt azt mondta, hogy látja, hogy én milyen jó nő vagyok, biztos tapadnak rám a pasik és ha van valaki, aki nekem jobban tetszik, akkor nyugodtan válasszam azt az illetőt, stb, Nem is értem... Azt mondta évek óta egyedül van, így nem akartam lerohanni azzal, hogy rögtön komoly kapcsolat... Mondtam, hogy meg akarom ismerni, utána ahogy alakul...
De mégis, hogyan közelítsem meg az ilyen pasit? Hogyan viselkedjek vele? Van esély rá, hogy belém szeressen?
Itt az a legnagyobb baj, hogy nulla önbecsülése és önbizalma van. Valószínűleg ezért nem működtek a korábbi kapcsolatai sem. És ez az amire neked sajnos nincs ráhatásod, ezeket magában kell megoldania.
Én voltam ilyen emberrel, nekem az a tapasztalatom, hogy nem éri meg. Több kapcsolatban sajnos azt láttam, hogy amikor az ilyen férfinak megjött az önbizalma mert végre kellett valakinek akkor szinte azonnal elkezdett csajozgatni és meg is csalta a párját. Az én esetemben meg ennek az ellenkezője volt, nem jött meg az önbizalma és egyszerűen nem hitte el, hogy ő kell nekem. Szakított mert úgy gondolta, hogy úgy is otthagyom egy jobbért.
Nyilván ezzel nem azt akarom mondani, hogy hagyd a francba mert egy próbát mindenki megér aki megfog. De nagyon sok dolgod lesz vele és rengeteg energiádba fog kerülni. Azt neked kell eldöntened, hogy van-e időd és energiád hosszú hónapokig vagy évekig fejlesztgetni és terelgetni valakit. Előttem nagyjából leírták már, kezdeményezz sokat, szervezd te a randikat egy ideig, dícsérd sokat ilyesmi.
"Én voltam ilyen emberrel, nekem az a tapasztalatom, hogy nem éri meg. Több kapcsolatban sajnos azt láttam, hogy amikor az ilyen férfinak megjött az önbizalma mert végre kellett valakinek akkor szinte azonnal elkezdett csajozgatni és meg is csalta a párját. Az én esetemben meg ennek az ellenkezője volt, nem jött meg az önbizalma és egyszerűen nem hitte el, hogy ő kell nekem. Szakított mert úgy gondolta, hogy úgy is otthagyom egy jobbért."
Az én exem is pont ugyanezt mondta. Mivel én amikor összejöttünk még szűz voltam, nem volt senkim előtte, még futó, rövid kapcsolataim sem. Folyton azt ismételgette, hogy most mivel összejöttünk amjd felbátorodok és keresek egy "jobbat" nála, meg biztos hamar kidobom, megcsalom.
És mi történt? Ő csalt meg és dobott ki engem.
Szóval ennyit erről...
Nagyon türelmesnek kell lenned, adj neki pozitív visszajelzéseket, bátorítsd.
Mondd neki hogy ha bármiben is szeretne kezdeményezni, örömmel fogadod, nincs rossz ötlet, nincs rossz válasz, nincs rossz időpont. Tőle vágyol ezekre, senki mástól.
Á ezek mind kamu dumák csak hogy ledobd a bugyid! Velem is eljátszotta ezt egy ember
.... Totál átlátszó volt az egész és végül úgy is kezeltem ahogy megérdemelte. ! Később ő is csajozott össze vissza, míg nekem adta a kamu dumát. Dobtam hamar!
Ha igaz amit írsz akkor kb be lehet idomítani úgy ahogyan akarod :D
Jó ez kicsit gonoszul hangzik... Viszont az ilyenek még belül kicsit "gyerekek" szóval nincsenek kiégve érzelmileg. Legfejlebb abban hogy még sosem volt senkijük. Így nagyon könnyen formálhatod a te igényeid szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!