Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogyan viselkedjek egy olyan pasival, akinek még nem volt komoly kapcsolata?
Én 29 vagyok, ő 33 éves. Elég félénk és zavarba jövős, de valami mégis megfogott benne. Eddig csak pár hónapos kapcsolatai voltak max, hosszútávú nem volt, mert mindig kikosarazták a nők. Küldöm neki a jeleket és bíztatom folyamatosan, már csókolóztunk is, de mindig csak így spontán találkoztunk, randizni nem hívott... Sőt azt mondta, hogy látja, hogy én milyen jó nő vagyok, biztos tapadnak rám a pasik és ha van valaki, aki nekem jobban tetszik, akkor nyugodtan válasszam azt az illetőt, stb, Nem is értem... Azt mondta évek óta egyedül van, így nem akartam lerohanni azzal, hogy rögtön komoly kapcsolat... Mondtam, hogy meg akarom ismerni, utána ahogy alakul...
De mégis, hogyan közelítsem meg az ilyen pasit? Hogyan viselkedjek vele? Van esély rá, hogy belém szeressen?
Ha ő bátortalan, kicsi az önbizalma, vedd Te kezedbe a gyeplőt, de ne telepedj rá teljesen. Mindent finoman, különben elijeszted magadtól.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!