Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 40-es férfiak miért hiszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 40-es férfiak miért hiszik azt, hogy összejönne velük egy 18-22 éves lány?

Figyelt kérdés

2019. nov. 12. 11:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
39%
Talán mert van pénzem házam megtudom könnyiteni az életét.
2019. nov. 12. 12:22
 12/30 anonim ***** válasza:
32%
Kicsit ciki azért. Meg azért a kedves 40-es "apukák" is elgondolkodhatnának azon, hogy lehet, hogy abba a lányba egy korabeli srác is szerelmes. Most 40 évesen "legyűr" egy tizen-huszonéves gyerkőcöt, nagy győzelem.
2019. nov. 12. 12:25
 13/30 anonim ***** válasza:
63%
A vőlegényem 41 éves,nem néz ki annyinak.Tudna válogatni,ha akarna.Én 30-as vagyok,de velem egykorú fiúhoz kb 18 éve nem volt közöm,esetleg csak szexre.Az idősebbek jobban bejöttek/bejönnek.
2019. nov. 12. 13:03
 14/30 anonim ***** válasza:
63%
Mert álmodoznak. És azt hiszik, hogy a fiatal lányok előtt majd adhatják a nagy férfit.
2019. nov. 12. 13:14
 15/30 anonim ***** válasza:
89%

Mert ez menő a köreikben, olyan mint az iphone, vagy hasonlóak. Ők úgy mennek a haverokhoz, hogy a lány elé kinagyítva odaragasztják a személyijét, és pirossal vastagon bekarikázzák az évszámot. Biztos ami biztos, 5 percenként, még el is kiabálják magukat hogy "húszéves!" Mert amúgy néha fel se tűnne másoknak, olyan kiélt fejű a csaj.

Persze van ahol szerelem alakul ki, mert összeillenek, a pasi kicsit éretlen, a csaj túlérett, és kész is az összeillő pár. De az első eset gyakoribb.

2019. nov. 12. 13:19
 16/30 anonim ***** válasza:
82%

Csak egy réteg van ezzel így.

Van kevés kivétel, de 99%-ban igaz, hogy egy 18-22 éves lány és egy 40 éves férfi teljesen más síkon vannak.

Nézd meg, általában kik kerülnek ilyen kapcsolatba: érzelmileg éretlen férfiak, akik egy érett kapcsolatban képtelenek lennének megfelelni, illetve butuska csitrik, akiknek még fogalmuk sincs az életről vagy szimplán szhar a családi hátterük.

Nem vagyok a korkülönbség ellen. Én hiszem, hogy működhet, de NEM ez a jellemző.

2019. nov. 12. 13:47
 17/30 anonim ***** válasza:
14%

Mert az ilyen korú lányok csak úgy tapadnak a negyvenesekre. Némelyiket levakarni sem lehet.

Aztán van, akit egy koktéllal már vihetsz is a wc-be szopatni. Ennyire könnyen adják magukat.

2019. nov. 12. 14:08
 18/30 anonim ***** válasza:
48%
A nyakláncot is hanyagold, ha csak nem valódi, mert írtó gagyi.
2019. nov. 12. 15:18
 19/30 anonim ***** válasza:
75%

A válaszok alapján, tisztelet a kivételnek, elég ócska helyen szocializálódott a többség. Én 40-es férfi vagyok, 86kg, adok magamra, nincs felesleg rajtam, szálkás vagyok. a 86kg nem víz, nem zsír. Intellektuális alkat vagyok, messziről kerültem mindig is a prosztóságot, az alpáriságot.

Így elmondhatom, hogy vannak 20-on éves lányok, akik értékesek. Mert bizony vannak emberek, akik a másikban magát az embert látják.

2019. nov. 12. 16:08
 20/30 anonim ***** válasza:
68%
Most voltam a tescóban, kb 3 párt láttam ahol a pasas már jó 50 es volt a párjuk meg 30-35 körüli. Mindháromnál kisgyerek volt. Tehát ez nem véletlen mostanság, egyre több ilyen van.
2019. nov. 12. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!