Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40-es férfiak miért hiszik azt, hogy összejönne velük egy 18-22 éves lány?
Mert ez menő a köreikben, olyan mint az iphone, vagy hasonlóak. Ők úgy mennek a haverokhoz, hogy a lány elé kinagyítva odaragasztják a személyijét, és pirossal vastagon bekarikázzák az évszámot. Biztos ami biztos, 5 percenként, még el is kiabálják magukat hogy "húszéves!" Mert amúgy néha fel se tűnne másoknak, olyan kiélt fejű a csaj.
Persze van ahol szerelem alakul ki, mert összeillenek, a pasi kicsit éretlen, a csaj túlérett, és kész is az összeillő pár. De az első eset gyakoribb.
Csak egy réteg van ezzel így.
Van kevés kivétel, de 99%-ban igaz, hogy egy 18-22 éves lány és egy 40 éves férfi teljesen más síkon vannak.
Nézd meg, általában kik kerülnek ilyen kapcsolatba: érzelmileg éretlen férfiak, akik egy érett kapcsolatban képtelenek lennének megfelelni, illetve butuska csitrik, akiknek még fogalmuk sincs az életről vagy szimplán szhar a családi hátterük.
Nem vagyok a korkülönbség ellen. Én hiszem, hogy működhet, de NEM ez a jellemző.
Mert az ilyen korú lányok csak úgy tapadnak a negyvenesekre. Némelyiket levakarni sem lehet.
Aztán van, akit egy koktéllal már vihetsz is a wc-be szopatni. Ennyire könnyen adják magukat.
A válaszok alapján, tisztelet a kivételnek, elég ócska helyen szocializálódott a többség. Én 40-es férfi vagyok, 86kg, adok magamra, nincs felesleg rajtam, szálkás vagyok. a 86kg nem víz, nem zsír. Intellektuális alkat vagyok, messziről kerültem mindig is a prosztóságot, az alpáriságot.
Így elmondhatom, hogy vannak 20-on éves lányok, akik értékesek. Mert bizony vannak emberek, akik a másikban magát az embert látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!