Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ebben mi a jó itt ezen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben mi a jó itt ezen az oldalon ha egy férfi válaszol egy kérdésre, hogy miért nagyok a nők elvárásai, akkor azonnal 0%-t kap, ha egy nő ezt írja egy férfira:, , Ostoba lezüllött dekadens férgek mind, , azonnal 100%-ot kap?

Figyelt kérdés
ma írta egy nő itt egy budapesti kérdésre, azonnal kapott 100%-ot, ha férfi írt ott választ normálisan, azonnal csuklóból 0%-ot kapott mind. Ez miért jó, ha a nő bármilyen romlott is, akkor is jön a szlogen: hogy vedd el, ami jár neked. Ha a férfi normális, akkor is kuss van neki. Úgy érzem manapság trendi nőnek lenni s azt tenni úgy és akármilyen rossz módon is, ahogyan csak akarod ha nő vagy.
2019. nov. 11. 20:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
Én meg egyszer leírtam, hogy gyerekkel is találtam magamnak normális párt, ezt a pasik 0%-ra értékelték. Ha meg a nők leírják, hogy ők 30 fölött is jól érzik magukat a bőrükben, kapják is a lepontozást.
2019. nov. 11. 20:29
 12/18 anonim ***** válasza:
41%

Linkeld már a kérdést legyszi mert lehet hogy tudom hogy miről beszélsz.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ha erről beszélsz akkor iratkozz vissza 3. osztályba, mert elkeserítő a szovegertesed.

2019. nov. 11. 20:52
 13/18 anonim ***** válasza:
61%

Én mindig a válasz mögötti tartalmat nézem, nem a %-ot. A kérdezők értelmi szintjétől függ, a válasz hasznossága. Nem érdekel mennyire pontoznak, leírom a véleményem függetlenül az előttem lévő válaszoktól. Gyerekes dolognak tartom, ezt a %-olást, szűrje le a kérdező, számára mennyire érdemleges a válasz.

Van akit frusztrálnak adott válaszok, mert ba_omságnak tartják a leírtakat, (amit váljunk be, legtöbbször jogosan) és megy a nem hasznos ikon. Itt a tipikus gyűlölködő, szitkozódó, alázó megnyilvánulásokra gondolok, amik mögött nincs logikus gondolkozás, csak teória.

2019. nov. 11. 20:53
 14/18 anonim ***** válasza:
67%

#12 Szerintem tényleg erre gondolt kérdező 😀 Sok mindent megmagyaráz, ha ez a szövegértés színvonala ezen az oldalon.

Kérdező. Drága...

Itt az a válaszoló nem a férfiakról írta azt amit írt, hanem kifigurázta, hogy hogy gondolkodnak a férfiak a nőkről.

Másrészről meg ez a %okon való véget nem érő hiszti már önmagában is szánalmas. Nincs életetek a gyk-n kívül, hogy ekkora feneket keritetek dolgoknak, amiknek egészen konkrétan nincs súlya?

2019. nov. 11. 20:57
 15/18 anonim ***** válasza:
93%
Honnan tudod, hogy ki férfi és ki nő?
2019. nov. 11. 21:21
 16/18 anonim ***** válasza:
32%
Ahhhhhh!! Eltaláltam hogy mi volt a baja a kérdezőnek, és rámutattam hogy a saját tévedése miatt veri itt magát ÉS MÉGIS 0%-OT KAPTAM????? Ahhhhhh!! Az életem véget fog érni emiatt a rossz százalék miatt :(
2019. nov. 11. 21:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Bevallom, néha ha tele a tököm, én is adok olyan választ, hogy "minden férfi nemi erőszaktevő, csak nincs alkalma vagy bátorsága". Le szokták pontozni. Néha elszáll az agyam, és elegem van, hogy minden pasi nyomja a szart, aki meg normális, az nem mondja, vagy csak ritkán, hogy ő teljesen másmilyen.
2019. nov. 12. 09:30
 18/18 anonim ***** válasza:
De ez nem az volt, a kérdező teljesen félre értette a szöveget amibe olyat magyarázott bele, ami nincs ott.....:-)
2019. nov. 12. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!