Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A jó fiúk mért nem kelendöek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó fiúk mért nem kelendöek a nők körébe?

Figyelt kérdés
Én mindig tisztelettel áltam a nőkhöz, sose csaltam meg senkit mint az alfahim bunkók mégse volt sose barátnőm. Mért a felszinesség a nyerő a kedvesseg helyett? Attol hogy nincs 20cm-söm meg nem iszákos tipus vagyok aki hétvégen berug mint állat már alsóbrendűnek néznek? Mér ennyire vakok a nők hogy nekik csak a nagy arcoskodás jön be?

2019. nov. 11. 19:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
32%
Csak próbáld meg:legyél nagyszájú,erőszakra hajlamos,trágár dumával,viselkedj bunkón a nőkkel.Nagyobb esélyed lesz,az ilyen típus jobban beindítja a nőket.
2019. nov. 11. 20:17
 12/17 anonim ***** válasza:
60%

Az, hogy tisztelettudó vagy, egyetlen dolog. Van ezen kívül benned bármi más, ami miatt jó veled lenni?

Művelt vagy, akivel el lehet menni színházba, vagy kitárgyalni egy jó Oscar Wilde könyvet?

Kalandvágyó vagy, aki nevetve belemenne egy canyoningba vagy extrém túrába?

Romantikus vagy, akinek a legapróbb gesztusai is mintha Keats-et idéznék?

Humorosnak vagy, aki egy viccel mosolyt csal bárki arcára?

Van benned bármi közös, hobbi vagy cél, az adott lánnyal, vagy elég, ha nőből van?

Amúgy könyörgöm, minek jössz a farok méreteddel? Általában ezzel először az ember az első szex alkalmával szembesül, és jó esetben eddigre már kialakul egy erős vonzalom, ami nem szűnik meg emiatt. Na, nem mintha bárki vonalzóval járna az ágyba.

Három havonta, ha egyszer becsiccsentek, szóval az nyilván jó pont nálam, ha valaki nem az alkoholban látja a boldogságot, de ha ez a legjobb, amit el tudsz mondani magadról, az nem jelent sok jót.

A stílusodról annyit, hogy hihetetlen lenéző és öntelt, nem csoda, hogy meg kellett születnie ennek a kérdésnek.

21/L

2019. nov. 11. 20:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerinted az veled a baj, hogy túl jó vagy, akkor legyél bunkó. Logikus.
2019. nov. 11. 21:19
 14/17 anonim ***** válasza:
27%
Ma már nem a nyáladzós stílusra van igényük...
2019. nov. 11. 22:02
 15/17 anonim ***** válasza:
60%
Jófiú vagyok, mégis vannak a sikereim a nőknél atlagos kinézettel es kicsit csendesebb jellemmel. Csak ez a jófiúság nalam abban nyilvanul meg hogy udvarias gesztusaim vannak, odafigyelek rá, támogatom, programokra viszem, udvarlok, nem pedig abban hogy "nem vagyok bunkó".Tény hogy kalandot összehozni nehéz mert nem vagyok zabolátlan, ozgalmas, titokzatos férfiállat de ha elolvasok egy ilyen kérdést, mindig rájövök milyen jó dolgom van :D
2019. nov. 11. 23:03
 16/17 anonim ***** válasza:

A nők szeretik azt ha egy férfi nem nyitott könyv, vonzza őket. Azzal hogy jófiú vagy, gyakorlatilag kitárulkozol nekik, és nem is azt látják rajtad hogy egy céltudatos, magabiztos férfi vagy, hanem egy bizonytalan kisfiú.

23F

2019. nov. 12. 07:48
 17/17 anonim ***** válasza:
53%

Nem az a gond hogy "jófiú" vagy, hanem az hogy mellette csúnya is.

A "rosszfiúkkal" meg az a helyzet hogy többnyire jóképűek.

2019. nov. 12. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!