Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A jó fiúk mért nem kelendöek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó fiúk mért nem kelendöek a nők körébe?

Figyelt kérdés
Én mindig tisztelettel áltam a nőkhöz, sose csaltam meg senkit mint az alfahim bunkók mégse volt sose barátnőm. Mért a felszinesség a nyerő a kedvesseg helyett? Attol hogy nincs 20cm-söm meg nem iszákos tipus vagyok aki hétvégen berug mint állat már alsóbrendűnek néznek? Mér ennyire vakok a nők hogy nekik csak a nagy arcoskodás jön be?

2019. nov. 11. 19:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Gusztustalan a stílusod. Te akkor ezek szerint bétahím bunkó vagy?
2019. nov. 11. 19:45
 2/17 anonim ***** válasza:
37%

Azért, mert általában a jófiúk lúzerek, akik így próbálnak meg kompenzálni, hogy kartonostul hordják a bonbont.

És ezt a nő is tudja.

2019. nov. 11. 19:50
 3/17 anonim ***** válasza:
65%
Te épp azért nem kellesz, mert buta vagy, mint a tök.
2019. nov. 11. 19:50
 4/17 anonim ***** válasza:
88%

Miért kell általánosítani? Nem minden nőnek ez kell, csak te erre fogod amiért nincs barátnőd.

Két hosszú távú kapcsolatom volt egyik se az a típus volt akit te most leírtál.

2019. nov. 11. 19:51
 5/17 anonim ***** válasza:
94%

"sose csaltam meg senkit mint az alfahim bunkók mégse volt sose barátnőm"

Ja, hogy nem csaltad meg a nemlétező barátnődet. Gratulálok, ez igen dicséretes. A stílusod meg taszító.

2019. nov. 11. 20:02
 6/17 anonim ***** válasza:
69%
Talán, mert te nem vagy jófiú. A jófiúk tudnak helyesen írni a saját anyanyelvükön. Kezdjük itt.
2019. nov. 11. 20:03
 7/17 anonim ***** válasza:
35%
mert jók és ezáltal túl unalmasak
2019. nov. 11. 20:04
 8/17 anonim ***** válasza:
91%
Mert normálisnak, figyelmesnek, kedvesnek lenni alap dolog(nak kellene lennie, bár nálad láthatóan nem az). Úgy írsz, mintha az , hogy rendes vagy valami hú de nagy érték lenne, közben pedig az az alap, amire jó esetben épülnie kellene a többi értékednek. Ha csak annyit tudsz, hogy kedves és rendes vagy, mint egy 5 éves gyerek, az szép és jó, de felnőttként valami másban is kiemelkedhetnél, mert unalmas és szürke leszel.
2019. nov. 11. 20:07
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem az a baj veled, hogy "jó fiú" vagy, hanem valami más.
2019. nov. 11. 20:11
 10/17 anonim ***** válasza:
85%

Alapvetően baj, ha valaki "jófiúként" határozza meg magát - ennél már csak az röhejesebb, mikor "rosszfiúnak" nevezi magát, tökéletes paródiája ennek a Sebhelyesarcú vendéglős jelenete.

Amúgy meg elég sok réteg van ami a kettő között mozog. És nincs echte jó vagy echte rossz ember. Még Hitlernek is voltak jótettei, illetve Teréz anya is hibázott olykor.

Én is inkább próbálok jó lenni, mint rossz, annak negatív oldalával együtt, ami egy ilyen zárkózottság - ami viszont nem jár együtt azzal, hogy ne tudnék elbeszélgetni másokkal, szerencsére ezzel semmi problémám nincs (kivétel ezalól a nagyon kihívóan viselkedő nők, agresszív férfiak, cigányok, apám) és a környezetem még nem is tart annyira elvetemültnek, mint amennyire én látom saját magam. A "jófiúság" megmarad ott, hogy szívesen segítek másokon, ha én azt úgy látom jónak és nekem nem származik hátrányom belőle. A "rosszfiúság" meg annyi, hogy szeretem kikerülni a szabályokat és ha úgy van falazok másoknak is, ha nem lesz belőle problémám. Illetve senkinek nem engedelmeskedem azonnal, vagy magától értetődően. Én döntöm el kinek teszek szívességet. Én döntöm el kit kedvelek.

Sok "jófiú" viszont kb. cseléd-módon viselkedik, amennyire látom. És ez nem helyes. Naná, hogy nem kelendő az ilyesmi. Akin mindenki átgázol annak először ezzel kell megküzdenie.

2019. nov. 11. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!