Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elsősorban lelki vagy anyagi biztonságot nyújtó társra vágytok?
Névtelenül vagyunk, szóval csak őszintén..
Ha van kedvetek, írjátok le, mit értetek ez alatt (szerintem sokan mást értünk alatta), és hogy mennyi idősek vagytok, illetve F/N.
Én első sorban lelki biztonságot keresek. Egy olyan nőt, aki mellett úgy érezném, hogy nem kell titkolnom semmit, mert megért. És ő is megbízik bennem annyira, hogy megosztja a mélyebb gondolatait.
Olyan nőt, akivel elsősorban megoldást lehet keresni, ha probléma merülne fel, közös megoldást.
Persze pénzből élünk, de engem valahogy a lelki biztonság érzet motiválni tud, hogy más területeken is sikeres legyek.
F31
Lelki biztonságot mindenképp, anyagi biztonságot meg annyiban, hogy a saját megélhetése stabil legyen, és ne szórja a pénzt úgy, hogy hó végén már nem marad semmi.
Nekem stabil megélhetésem van, és mindig teszek félre megtakarítási célból is. Eltartom magam önállóan, és tervezek a későbbi kiadásokra, akár tervezhető, akár váratlan (mondjuk ha ki kell cserélni a hűtőt, ez egy tervezhető, mert előbb-utóbb tönkremegy, egy hosszabb betegség, vagy egy súlyosabb baleset meg mondjuk váratlan, akár a jövedelemkiesést akár a gyógyíttatást nézzük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!