Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 fölötti nőkért már erősen csillapodik a "verseny" a társkeresésben?
Ahogy elnézem a társkeresőket, 20 év körüli nők szinte nincsenek is fent társkeresőn. Még csúnyák sem. Az a kevés ami van, az is vagy kamu profil, vagy csak egó hizlalás céljából van fent, de valójában még Brad Pitt-nek sem ír vissza és van 20 ezer olvasatlan levele.
Tehát 25 alatt szinte nincs is valódi társkereső nő a neten (férfi viszont iszonyúan sok van ebben a korban aki társat keres de nem talál), 25 év fölött lassan kezd nőni, 30 fölött meg brutálisan megnő a társkereső nők darabszáma. Ez tény, meg lehet nézni bárkinek, aki fent van társkeresőn.
Ez azzal magyarázható, hogy 30 fölött már egyre csillapodik a verseny a nők kegyeiért? Mondhatni elértéktelenednek szexuálisan és párkapcsolati szempontból?
# 17: Minek tetted fel a kérdést, ha folyamatosan ugyanazt szajkózod?! :D
Azt értsd meg, hogy 30 felett már nem csak a nők közül kelnek el sokan, hanem a férfiak közül is!
Amikor 38 évesen elkezdtem ismerkedni, azt vettem észre, hogy a szűkebb-tágabb ismerősi körömben kizárólag nős pasik vannak! Velük meg nem fogok ismerkedni, talán ez érthető...
Te se nagyon találnál egy bizonyos kor felett szingli nőt, mert mindenki elkelt már, aki alkalmas párkapcsolatra. Na ugyanez van fordítva is. Erre jók a társkeresők, hogy mivel 30-35 felett 100-ból jó, ha egy partiképes potenciális partner akad a való életben, a társkeresőkön koncentráltan jelennek meg.
Linkeljel mar be legyszi oldalakat ezekkel az adatokkal, mert en nem talaltam egyet se.
Azt azert remelem felfogod, hogy az online elet meg mindig nem a valo vilag!
17#es, mert akikre te gondolsz korosztály, ők a jó nők, házasságban éltek, majd évek múltán elváltak, és most új párt keresnek. De mert sok a női társkereső egy adott korosztályból, még nem azt jelenti, hogy nincs rájuk kereslet.
Én 43 vagyok, és nem érzem úgy hogy csappanna az érdeklődés pl. az életkorom miatt. Rengeteg korombeli pasi van aki ezt a korosztályt részesíti előnyben.
Az mondjuk tény, sosem volt problémám pasik terén.
Ezt, hogy te így korosztályra lebontod, hogy ki ki kelendő vagy sem, teljesen hülyeség.
Gondolom neked soha nem jön össze semmi, különben nem foglalkoznál ezzel a kérdéssel valamint lenézed a korosodóakat, alaptalanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!