Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 fölötti nőkért már erősen csillapodik a "verseny" a társkeresésben?
Ahogy elnézem a társkeresőket, 20 év körüli nők szinte nincsenek is fent társkeresőn. Még csúnyák sem. Az a kevés ami van, az is vagy kamu profil, vagy csak egó hizlalás céljából van fent, de valójában még Brad Pitt-nek sem ír vissza és van 20 ezer olvasatlan levele.
Tehát 25 alatt szinte nincs is valódi társkereső nő a neten (férfi viszont iszonyúan sok van ebben a korban aki társat keres de nem talál), 25 év fölött lassan kezd nőni, 30 fölött meg brutálisan megnő a társkereső nők darabszáma. Ez tény, meg lehet nézni bárkinek, aki fent van társkeresőn.
Ez azzal magyarázható, hogy 30 fölött már egyre csillapodik a verseny a nők kegyeiért? Mondhatni elértéktelenednek szexuálisan és párkapcsolati szempontból?
Én nem ezt tapasztalom, minden kornak megvan a hozzá korban passzoló kereslete. Attól is függ, ki miért keres párt, egyáltalán szüksége van e valakire.
Ha most azt akarod elhitetni hogy az idősebb pasik is fiatal nőre hajtanak, hát nagyon nincs így, mert már nincs türelmük csitrikhez, vagy nem akarnak már gyereket mert már van nekik.
Szerintem aki értelmes, ad magára, az minden korban kelendő lesz, akár pasiról, akár nőről van szó.
En 42 vagyok, es nem vagyok fent egy online tarskereson se.
Nem vettem eszre, hogy csillapodna a verseny. Az utobbi 2 hetben harman is randira hivtak, utcan, Lidlben, buszon.
Azert birom ezeket a szovegeket, mert annyi most huszoneves ferfi fog akkorat koppanni amikor eleri a 40-et. A 40 eves ferfi is sokkal de sokkal ertektelenebb, a legtobb 20 eves csaj (az aranyasoktol eltekintve) el fogja oket hajtani, vagy csak kihasznaljak majd oket.
Mindegy, nyugtasd magad ezzel, de ez a felfogas akkor se fog segiteni rajtad.
Ha nem csökken a verseny, akkor hogyan növekedhet robbanásszerűen a kínálat egy bizonyos kortól?
20 éves csajokat azért nem lehet felszedni neten, mert akkora a verseny értük, hogy élőben is elkapkodják őket nagyon hamar. Ha egy nő már társkeresőre szorul, akkor már azt jelenti, hogy nem igazán kapkodnak utánuk a férfiak, mondhatni gyakorlatilag senki. Márpedig tény, hogy 30 fölött növekszik a női társkeresők száma. A legtöbb társkeresőn publikusak ezek az adatok, rájuk lehet keresni. Aki kamu női profilt csinál, az meg nem 30+ os kamu profilt csinál, hanem egy 20 éves bombanő képeivel, hogy "élvezze" hogy tolonganak a férfiak.
Akkor hogy is van ez? A legtöbb válasz nagyon ellentmondásos. Mintha ki akarnák magyarázni a lehetetlent
Ez a társkeresőre szorul olyan 80-as évek... :D Ma már ez nem ciki, hanem épp ellenkezőleg. Szerintem.
Amúgy azért nincs a 20-asoknál annyi társkereső, mert van jobb dolguk és rohadtul ráérnek. Én is w5 fölött kezdtem el komolyabb kapcsolat után nézni, addig élveztem, hogy körülzsongnak, de a teljes szabadság és egyedülállóság jobb élmény volt, mint elköteleződni.
Nagyon, nagyon ritka, hogy egy nő azért van a társkereső oldalon, mert valóban társkeresési gondja lenne. Sokkal inkább az a jellemző, hogy azért iratkoznak fel, mert így remélik, hogy messze jobb pasit sikerül kifogni, mint amit amúgy a realitásuk megenged. És ahogy idősödnek a nők, a rájuk hajtó férfiak minősége is szépen lassan csökken. Egyrészt a kor nagyon nem tesz jót a nők külsejének, másrészt a jobb férfiaknak van választásuk, és messze kerülik azokat a nőket, akiknek "már nincs ideje szórakozni", mert ketyeg a biológiai óra. És ahogy egyre messzebb kerül az elképzelés, hogy milyen pasi jár nekik attól, hogy milyen pasit tudnak valójában fogni, egyre nagyobb az esélye, hogy a társkereső oldalon kötnek ki a nők.
Tehát a rossz hír, nem azért vannak bizonyos kor felett többen, mert már beérnék olyan férfival is, akivel korábban nem, hanem mert egyre kétségbeesetten próbálnak még nagyon jó pasit fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!