Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló férfiak, ti hol ismerkedtek?
Nekem nincs kitalált helyem, ha látok egy csajt aki tetszik és nem totál elzárkózónak tűnik, akkor megszólítom.
Egyébként a) vagy ott ahol sok a csaj, vagy b) ahol kevés a csaj de kitűnik az ember, serleg ott ahol eérdeklődési köré viszi az embert és még mondhatnám...
Társkeresőt egyszer próbáltam, de egy hét után leléptem. Rémes, ott gyűlik össze az emberiség legalja. Elhízott pasasok sírnak, hogy a nők nem térdelnek le nekik első randin, másrészt meg háromgyerekes, narancsbőrös mamucik várják a kigyúrt hős lovagot.
Szerintem a legjobb ha valamilyen hobbid vagy szórakozásod apropóján ismerkedsz. Ha túrázol, akkor túrázás közben, ha az irodalomért rajongsz, akkor Könyvhéten, vagy az efféle eseményekhez köthető tematikus fórumokon, ilyesmi. Ott azért alapból megvan már egy közös érdeklődési kör, beszédtéma, szóval sanszos, hogy nem a szokásos ismerkedős "Mizu? Semmi." magasröptű beszélgetések fognak zajlani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!