Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szinglik akik nem talalnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szinglik akik nem talalnak part miert masokat hibaztatnak?

Figyelt kérdés
Ahelyett hogy magukon valtoztatnanak (igenyesseg elegendo altalaban) fejlodnenek.
2019. nov. 8. 14:16
 1/9 anonim ***** válasza:
18%
nem a szinglik, akik nem találnak párt, hanem akik akarnak, de nem találnak, és szerinted nem néznek ki jól
2019. nov. 8. 14:22
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Mert az egy sokkal könnyebb megoldás, mint magukba nézni és szembesülni azzal, hogy egyáltalán nem olyan jó emberek, mint amilyennek hiszik magukat.
2019. nov. 8. 14:32
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Mert mindig is könnyebb volt másokat hibáztatni, mint önkritikát gyakorolni, és változtatni a hozzáállásunkon.
2019. nov. 8. 14:58
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
A szakkifejezés: kognitív disszonancia
2019. nov. 8. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:
38%
Önismerethiány + felelősséghárítás.
2019. nov. 8. 15:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

5 éve vagyok szingli, azóta nem próbálkoztam senkivel sem, de nem hibáztatok másokat.Egyszerűen rájöttem arra, hogy amit én elvárnék és nyújtanék is, arra a legtöbb embernek (akikkel kölcsönös lenne a vonzódás) már nincs igénye, vagy csak képtelenek lennének betartani.Ez van, ezzel muszáj voltam szembenézni.

Magamon képtelen vagyok változtatni, hiába is akarnám.A megbízhatóság és monogámia iránti igényemet nem tudom levetkőzni.Így maradok egyedül, ami nekem végül is nem rossz állapot.Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok.

44/N

2019. nov. 8. 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem csak másokat IS. Az egy dolog, hogy tudod magadról, miért nem vagy vonzó, és igyekszel (vagy nem) tenni ellene. DE közben szét is nézel magad körül, és látod, hogy 10-20-több éve még a hozzád hasonlóaknak is voltak esélyeik, és akkor úgy elgondolkodsz, hogy talán nem kizárólag benned van a hiba.

Ezzel nem arra céloznék, hogy régen minden jobb volt, és minden párkapcsolat boldog volt. Csak az elvárások voltak másabbak. Nem az számított, ki mekkorát tud "villantani"; milyen tip-top külsőt, lenyűgöző személyiséget, tartalmas életet, érdekes hobbikat stb. Lehettél egyszerű, átlagos ember, és ez nem jelentette azt, hogy eláshatod magad, mert így senkit sem érdekelsz, senkinek sem kellesz...

2019. nov. 8. 16:49
 8/9 anonim ***** válasza:
33%

Ki mondta, hogy mindegyik szingli mást hibáztat?

Egy alapbetegség miatt vagyok szerencsétlen.

2019. nov. 8. 22:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Projekció-nak hívják. Saját hibáink másra való kivetítése.
2019. nov. 9. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!