Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan viselkedjek, ha a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek, ha a pasi egyszer azt mutatja, hogy odavan értem, máskor meg tojik rám?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy pasival már egy ideje, de nem tudok kiigazodni rajta, emiatt sokszor nem tudom hogy reagáljak, mert kicsit félek, hogy “elijesztem”. 10 esetből 9x ő ír nekem először, érdeklődik, nagyon édes és érzem, hogy akar engem. Máskor viszont alig ír, ha kérdezgetem akkor csak egy szavas válaszokat ír, van hogy 2-3 napig nem is ír egyáltalán (pedig tudja, hogy odáig vagyok érte). Legutóbb eltűnt, nem írt nekem semmit, pedig mindig el szokott köszönni és másnap sem írt egész nap...

Szingli és 100%, hogy nincs másik nő a képben, akivel ismerkedne vagy bármi lenne (van ismerősöm, aki ismeri), egyébként sem egy nőfaló típus. És nem szórakozik se velem, se mással.

Ezeket a dolgokat nem tudom hova tenni, pedig rosszul esik, de nem akarok rátelepedni sem, mert ő egy elég független ember.

Ilyenkor mi a helyes reakció? Hagyjam békén, hogy majd ír ha akar? Vagy kerüljem pár napig, ha ír én se válaszoljak? Hiányzik, de nem merem ezt mondani neki, mert ő szerintem még nem tudja mit akar...

2019. nov. 6. 23:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
Velem egy pasi csinálta ezt, róla kiderült, hogy házas.
2019. nov. 7. 09:14
 12/15 mikeXxX ***** válasza:

Csak a lényeg maradt ki hogy tudja e te mit szeretnél tőle ?

Kb 5-6 nő van velem így beszélek velük néha de szerintem csak uncsiznak nem hinném hogy többet akarnak na jó az egyik talán de ő meg kapcsolatban van .

40f

2019. nov. 7. 10:34
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen, tudja, hogy én nyitott vagyon rá. Ő szokta javarészt kezdeményezni a beszélgetéseket, de utána meg én vagyok az, aki viszi a témákat vagy hozok fel beszédtémát, ha beütne a csend. Így azért nem az van, hogy én várok tőle mindent.
2019. nov. 7. 11:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

És te miért nem nyitsz egy témát pl?

Ne ilyen hogy vagy, mizu kérdéseket, hanem konkrét témákat, amire nem lehet egyszavas válaszokat adni.

Légy kreatív, ha akarsz tőle valamit.

2019. nov. 7. 12:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Hany evesek vagytok?

Barmi lehet. Lehet, hogy idegesiti, hogy o ir tobbet, de azert arra se vegyel merget, hogy nem csajozik. Nem elsz vele, nem lehetsz benne biztos, joga meg van hozza. Csak mondom.

2019. nov. 7. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!