Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem keres senki sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres senki sem barátot?

Figyelt kérdés
Én szeretnék egy barátot, de olyan sok ember közül, még eggyel sem találkoztam, aki úgy látszólag keresne barátot/barátokat. Ez miért van? Miért nem keresnek az emberek barátokat? Csalódottak? Vagy mi lehet az oka?

2019. nov. 6. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem igen. Nem egy példát tudnék említeni, miszerint a régi barátságok is elkoptak az életemből. Az emberek gyakorta csalódnak a barátnak vélt emberekben.
2019. nov. 6. 18:53
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Mert a barátok azok jóesetben a hétköznapi kapcsolataidból lesznek. Kollégák, ismerősök, életed során megismert emberek. Senkit nem ismerek aki "na nézzünk szét a neten haverok után és beszélgessünk az ország másik végével, hátha barátok leszünk" jelleggel talált valódi barátokat.
2019. nov. 6. 19:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is keresek, sajnos az életben nem találtam, inkább csak ismerőseim vannak, meg a párom haverjai. Ha meg ellenkező neműekkel próbálok barátkozni, azok mindig akarnak tőlem valamit előbb-utóbb, meg most már lehet, hogy a párom is féltékeny lenne, még akkor is, ha valódi oka nem lenne rá.
2019. nov. 6. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Barátsághoz az embereknek az kell, hogy ismerjék egymást, legyenek közös élményeik, részben azonos érdeklődési köruk, esetleg hasonló élethelyzetuk.

Netes ismeretség ezeket nem tudja pótolni, semmilyen formában.Főleg, ha távolság is van.

Igaz, sok személyes barátság elkopik, pl suliból eredőek, de ez sem biztos.

Nekem két igaz, több évtizedes barátom van, egyik a gimiben volt osztálytársam, majd kollégám is évekig.

Másik pedig kollégám volt, napi munkakapcsolatban. Igaz, nem túl sűrűn tudunk már személyesen találkozni,de ha igen, rengeteg a beszélgetnivaló, mert az azonos hullámhossz ugyanaz, mint évtizedekkel ezelőtt.

2019. nov. 7. 07:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Én pont barátnőt keresek...
2019. nov. 7. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!